Koşmayı sevenler için; Huawei Watch GT Runner

Basın Bülteni 5.04.2022 - 12:12
Huawei Watch GT Runner çevre ve sağlık verilerini kaydederek, kullanıcılara kapsamlı ve profesyonel fitness deneyimi sunuyor.

HUAWEI WATCH GT Runner, koşucunun her adımına eşlik etmek için doğru dinamik kalp atış hızı ve SpO2 izleme sunan yeni HUAWEI TruSeen 5.0+ kalp atış hızı izleme teknolojisine sahip. Sektörün ilk asılı gizli anteni ve Çift Bantlı Beş Sistemli GNSS konumlandırması, koşulan parkuru doğru bir şekilde izleyerek doğru konumlandırmayı destekliyor. TruSeen 5.0+ teknolojisiyle donatılarak HUAWEI'nin yeni akıllı saati, GT Serisi’ndeki şimdiye kadarki en hassas akıllı saat. Ayrıca, çalışan veriler HUAWEI Health Uygulaması aracılığıyla üçüncü taraf uygulamalarla paylaşılarak veri alışverişi, uygun veri görüntüleme deneyimi ve verimli egzersiz programları yapılabilir.

Koşmayı sevenler için; Huawei Watch GT Runner

Koşmayı sevenler için; Huawei Watch GT Runner

Çoğu koşucu için koşu performansının nasıl ölçüleceği karmaşık bir süreçtir. HUAWEI TruSport'u temel alan HUAWEI WATCH GT Runner, kullanıcının koşu performansını değerlendirmek için Koşu Yeteneği Endeksi (RAI) sağlar. Kullanıcı limitine ulaşmamış olsa bile sistem, geçmiş kalp atış hızı, tempo, mesafe, frekans ve diğer çok boyutlu verilere dayalı olarak koşu performansını hesaplayabiliyor ve koşucuların yeteneğini doğru bir şekilde sınıflandırmak için RAI'yi ölçebiliyor. HUAWEI WATCH GT Runner ayrıca RAI ve antrenman yüküne odaklanan akıllı bir dinamik ayar planı ile donatıldı. Yorgunluk seviyesi, antrenman endeksi, aerobic / anaerobik antrenman basıncı gibi profesyonel veriler de koşucuların kendi durumlarını analiz etmelerine ve sonuçlarını iyileştirmek için makul plan ayarlamaları yapmalarına yardımcı oluyor.

Huawei, HUAWEI TruSport tarafından sağlanan profesyonel fitness analizi verilerine dayanarak Bireysel Periyodik Bilim Eğitim Programını geliştirdi. Kendi kişisel fiziksel verilerine, koşu geçmişine ve antrenman hedeflerine göre kullanıcılar HUAWEI Health Uygulamasında koşu planlarını özelleştirebilir. HUAWEI WATCH GT Runner, kullanıcının antrenman verilerini kaydeder, analiz eder, kullanıcının mevcut atletik yetenek düzeyine ve hedeflerine göre temel periyodu, kaldırma periyodunu, konsolidasyon periyodunu ve azaltma periyodunu akıllı bir şekilde tanımlayarak egzersiz yoğunluğunu ayarlar ve geliştirmek için egzersiz hacmini kademeli olarak artırıyor.

Koşmayı sevenler için; Huawei Watch GT Runner

Yeni HUAWEI TruSeen 5.0+ daha büyük atılımlar getiriyor

HUAWEI WATCH GT Runner yeni HUAWEI TruSeen 5.0+'ı destekleyerek yeni geliştiriliş bir kalp atış hızı modülü, dairesel bir düzende 8 PD, gelişmiş dinamik kalp atış hızı izleme, daha fazla sinyal girişi ve genel olarak iyileştirilmiş kalp atış hızı izleme doğruluğu sunuyor. HUAWEI WATCH GT Runner, bilek kemiğinin özelliklerine uyan, dikkatle parlatılmış kavisli camdan üretilen ergonomik olarak tasarlanmış 2.5D arka saat kasası kullanıyor. Tasarım sadece rahat olmakla kalmaz, aynı zamanda sarsılması da kolay değil. Böylece dış ışığın girişimini etkili bir şekilde azaltır ve kalp atış hızı sinyalinin kalitesini iyileştiriyor. PD, LED ve alt cam arasında, yalnızca estetiği geliştirmekle kalmayıp aynı zamanda daha iyi bir yoğuşma etkisi sağlayan bir fresnel mercek kalkanı bulunuyor. Böylece işlem sırasında cilt yüzeyinin katmanlarındaki ışık sinyallerinin girişimini azaltarak cilde daha fazla ışık girmesi ve kılcal damarlardan daha net sinyaller alınması sağlanıyor. Huawei, derin AI öğrenme gürültü azaltma algoritmasını geliştiren yeni çok kanallı sinyal seçilimi ve füzyon geliştirme algoritması tasarladı. HUAWEI WATCH GT Runner, kullanıcı hareket halindeyken çok kanallı sinyallerden en uygun sinyali daha iyi alabiliyor.

Yeni HUAWEI TruSeen 5.0+'ın kalbinde yer alan yeni PPG 5.0 modülü sayesinde, kalp atış hızı izleme doğruluğu önceki nesle kıyasla büyük ölçüde iyileştirildi. Çoğu senaryoda 10 bpm'lik sapma, bir kalp atış hızı kemeri kadar doğru olan yüzde 97'den fazlasına ulaşabilir. HUAWEI TruSeen 5.0+'ın güçlü parazit önleyici ve gürültü azaltma tasarımı, düzensiz hareketlerin neden olduğu hareket gürültüsüyle daha iyi başa çıkabilir ve HIIT, yoga, aerobik, ip atlama dahil olmak üzere çok hareketli egzersizler yapılırken kalp atış hızı ölçümünün doğruluğunu artırır.

HUAWEI WATCH GT Runner, küçük bir saat gövdesinde beş ana uydu sistemine sahip: GPS, Beidou, GLONASS, Galileo ve QZSS. Ayrıca, HUAWEI WATCH GT Runner, polimer fiber malzemeden yapılmış çıkıntılarda konumlandırma antenini gizleyen, asılı bir gizli antene sahip yerleşik Çift Bantlı Beş Sistem GNSS konumlandırma çipine sahip. Bu tasarım, metal malzemeden kaynaklanan konumlandırma sinyali kaybını azaltır. Yenilikçi tasarım, konumlandırma doğruluğu ile kompakt tasarımın dengelenmesindeki sıkıntılı noktaları çözen ve ayrıca parkur kayması olmaksızın maraton pist düzeyinde hassas konumlandırmayı gerçekleştiren geleneksel tasarıma kıyasla GPS anteninin performansını yüzde 135 oranında artırıyor.

Koşmayı sevenler için; Huawei Watch GT Runner

Daha iyi bir kullanım deneyimi için aerodinamik tasarım

HUAWEI WATCH GT Runner, yüksek mukavemetli polimer fiber gövde gibi hafif ve rahat malzemeleri benimsiyor. Bu malzemeler, seramik ultra hafif çerçeve ve havacılık sınıfı titanyum alaşımlı saat kurma kolu ile de uyumlu. Tüm saat gövdesinin ağırlığı 38,5 gram kadar hafif, yani koşucular koşarken saat taktıklarını zar zor fark edebilirler. Akıllı saatle birlikte verilen suya dayanıklı anti bakteriyel silikon saat kayışı sayesinde koşucuların antrenman sırasında kayışa temas eden ter ve kir konusunda endişelenmelerine gerek yok. HUAWEI WATCH GT Runner, antrenman yükü, RAI, toparlanma süresi ve hava durumu gibi verileri gösteren özel bir veri saat yüzüyle birlikte geliyor ve bunu kullanıcılar ihtiyaçlarına göre özelleştirebiliyorlar.

Tüm gün kullanım için akıllı yaşam asistanı

HUAWEI WATCH GT Runner, Huawei'nin giyilebilir ailesinin güçlü pil ömrünü devralarak tipik kullanım senaryolarında akıllı modda 14 güne kadar pil ömrü ve yoğun kullanım senaryosunda 8 günlük uzun pil ömrü sağlıyor.

HUAWEI WATCH GT Runner, yolculukta güvenliklerini sağlamak için pusula özelliğini destekleyen yerleşik bir barometreye sahip. Ayrıca kulaklık veya hoparlörlerle müzik çalmayı desteklemesi haricinde 500 şarkıya kadar depolayabilen büyük miktarda depolama alanı ile birlikte geliyor. Akıllı saat, kalp atış hızı izleme ve anormal kalp atış hızı hatırlatma dahil tüm gün sağlık izlemeyi destekliyor. Kullanım senaryosunu daha da genişletmek için HUAWEI WATCH GT Runner, seyahat, oyun, yaşam tarzı, eğlence ve işi kapsayan zengin uygulama ekosistemini destekleyen HarmonyOS 2.1 ile çalışıyor.

Akıllı giyilebilir bir cihaz olarak HUAWEI WATCH GT Runner, tüm koşucular ve antrenman meraklıları için Adidas Runtastic, Fitify, Komoot veya Health Sync gibi uygulamalar sunuyor. Günlük yaşamın farklı yönlerini kapsayan mevcut uygulamaların sayısı önümüzdeki aylarda artacak.

Android ve iOS ile uyumluluk

HUAWEI Watch GT Runner, her ekosistemde en uygun kullanıcı deneyimini sağlamak için hem iOS hem de Android destekli herhangi bir akıllı telefonla kullanılabiliyor. Kullanıcı HUAWEI Health Uygulamasını indirdiğinde akıllı dinamik ayar planı ve Healthy Living Shamrock dahil tüm sağlık ve fitness izleme özelliklerini kullanmak mümkün hale geliyor. 

HUAWEI Watch GT Runner, 12 aylık Premium koşu uygulaması üyeliği ve 400 TL ek sepet indirimi ile birlikte 3.099 TL son tüketici fiyatıyla HUAWEI Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor. Tüketiciler ek 500 TL ödeyerek FreeBuds 4i'nin de sahibi olabiliyor. Vade farksız 4 taksit imkanı da sunuyor. Ayrıca Watch GT Runner kullanıcıları, deneyimlerini HUAWEI Online Mağaza ürün yorumlarında paylaştıklarında HUAWEI FreeBuds 3 kazanma şansı da yakalıyorlar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Koşmayı sevenler için; Huawei Watch GT Runner
İlginizi Çekebilir