Kötülerin kahraman olduğu Suicide Squad 2'nin yönetmeni açıklandı

Furkan Güler 1.02.2019 - 14:44
Marvel'dan, DC'ye transfer!

Geçtiğimiz yıllarda vizyona giren Suicide Squad, DC tarafının en çok izlenen yapımlarından bir tanesi oldu. DC'nin kötü kahramanlarını beyaz perdeye taşıyan yapım senaryo anlamında zayıf olsa da, oyunculuk anlamında güçlü bir kadroya sahipti. İlk filmin başarısından sonra ikinci filmin duyurusunu yapan DC yapımcıları, devam filminin yönetmenini buldu. Daha öncesinde Galaksinin Koruyucuları serisine yönetmenlik yapmış olan James Gunn, resmi olarak Suicide Squad 2'nin yönetmeni olarak duyuruldu. Hali hazırda Gunn'ın ismi, DC tarafında söylenti olarak geçiyordu. Böylelikle bu söylentilerin doğru çıktığını söyleyebiliriz.

Suicide Squad 2 filminin yönetmeni kim olacak?

Marvel tarafında attığı Tweet'ler yüzünden kovulan James Gunn'ın tekrar bir süper kahraman filmi ile geri dönmesi, takipçilerini sevindirdi. Attığı Tweet'ler yüzünden takipçilerinden özür dileyen, kendini Marvel'a geri kabul ettirememişti.

Bakalım Suicide Squad 2'de hangi karakterleri göreceğiz? Ayrıca serinin, DC'nin diğer filmleri ile kesişip kesişmeyeceği de merak ediliyor. DC fanları devam filminde özellikle Harley Quinn ve Joker ikilisinin nasıl bir olaya dahil olacağı kafalarda soru işareti oluşturdu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 23:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2019 19:07
Marvel'a ne büyük katkıları olmuştu James Gunn'ın, fakat, kendi kendini düşürdü, düşürdü ve yerin dibini boyladı sonunda. İyi olmuş. Marvel, böyle bir insan müsvettesini kovmakla iyi etmişti zaten.. Ne de olsa Marvel, "insanlarla" çalışıyor.. James Gunn ise tam DC'ye "layık" bir yönetmen. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kötülerin kahraman olduğu Suicide Squad 2'nin yönetmeni açıklandı
İlginizi Çekebilir