Köy hayatı hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!

Merlinin Kazanı 17.08.2012 - 17:42
Mynet'ten Farmerama'ya özel bir etkinlik
Mynet tarafından yayınlanan Farmerama oyununda Türkiye’ye özel bir etkinlik oyunseverlerle buluşuyor. 50 milyon kullanıcıya ulaşan ve dünyadaki en popüler çitlik oyunlarından birisi olan Farmerama’da sadece Mynet kullanıcılarına özel bir Sultan Çiftliği eklentisi hayata geçiyor.

Farmerama oyuncuları Sultan Çiftliği eklentisi sayesinde, Mynet akçelerini toplayarak ve sultanların içinde bulunduğu görevleri tamamlayarak çok değerli oyun içi nesnelerin sahibi olabilecekler.

Köy hayatı hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!
Oyuncular Sultan Çiftliği görevini kooperatiften alarak hasat esnasında rastgele düşecek Mynet akçelerini toplayıp bu özel etkinlik ödüllerinden faydalanabilecekler.
Titizlikle hazırlanmış Sultan karakterleri sizi bu özel etkinlikte yalnız bırakmayacak ve 3 aşamada gerçekleşen görevleri tamamladıktan sonra Farmerama’daki seviyenizi kısa sürede artmış olarak göreceksiniz.

Gümüş, Altın ve Elmas hedef olarak tanımlanan görev aşamalarını geçerken hem Sultan’ı yalnızlıktan kurtaracak hem de yüksek oranda tecrübe puanı ve çiftlik gümüşünün sahibi olacaksınız.

Etkinlikten faydalanmak için buradan oyuna kaydolup 2. seviyeye ulaşmanız yeterli olacaktır.

Köy hayatı hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!
Sultan Çiftliği eklentisi ile 2. seviyenden sonra Mynet Akçelerini topla ve sultan görevlerini tamamla, çok değerli eşyalara sahip ol!

Usta bir çiftçi olarak kendi çiftliğini geliştir. Hasat, yetiştirme, ticaret ve … oyun arkadaşlarını sabotaj et! Tarlalarda bir kahraman ol!

Birçok komik hayvan ve çeşitli bitkiler seni bekliyor. Arkadaşların ile çiftçi chatinde buluş ve çiftliğini ziyaretçilere aç. Burada oyuncu ailesi merkezi bir konumdadır!

- Canlı animasyonlu oyun dünyası
- Karakteristik çiftlik sesleri ve özen gösterilmiş ayrıntılar
- Pazar & kısa ilanlar ile üst seviyede ticaret imkânları
- Çiftçi chati, arkadaş listesi, E-Kartlar vs.
- Çiftlik-Herold: Oyuncu ailesinden ve oyuncu ailesine gazete
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 12:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Köy hayatı hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!
İlginizi Çekebilir