Kratos, Fortnite oyununa geldi

Ersin Kılıç 4.12.2020 - 12:04
Dün çıkan dedikoduların ve ortaya çıkan sızıntıların ardından God of War serisinin ana karakteri Kratos sabah saatlerinde Fortnite oyununa eklendi.

Şu sıralar yeni macerasını büyük bir merakla beklediğimiz Kratos, sabah saatlerinde Fortnite oyununa teşrif etti. 2018 yılında çıkan God of War oyunu ile gözünü bu sefer Nors Mitolojisinde yer alan tanrılara diken Kratos, bu oyun ile yılın oyunu ödülü de dahil olmak üzere birçok ödülü kucaklamış ve adeta yeniden doğmuştu. Dün ortaya çıkan sızıntılar doğru çıktı ve karakter Fortnite oyununa eklendi.

Kratos, Fortnite oyununun tüm sürümlerine eklendi

Tüm dünyada büyük bir oyuncu sayısına sahip olan Fortnite bu popülerliğini yapılan son etkinlikler ile birlikte bir kez daha gösterdi diyebiliriz. Oyunun Chapter 2 Season 5 içerikleri Galactus ile devam etmiş ve 15.3 milyon oyuncu eş zamanlı katılarak büyük bir rekora da imza atmıştı. İşte sürekli güncellenen ve farklı etkinlikler ile bu güncelliğini koruyan oyuna bu sefer de Kratos eklenti. Sızıntılarda her ne kadar karakterin sadece Playstation konsollarına geleceği konuşulsa da Kratos oyunun tüm versiyonlarına eklenmiş durumda

Oyunun mağazasından ulaşılabilen bu Kratos kostümü için aynı zamanda farklı bundle ve eşya seçeneklerine de yer verilmiş. Oathbreaker isimli bu set içerisinde Guardian Shield Glider, Leviathan Axe Pickaxe ve Mimir Back Bling gibi eşyalar bulunuyor. Bunların yanı sıra Kratos'a özel Emote dediğimiz hareketler de oyuna eklenmiş durumda. Kratos için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.12.2020 10:08
Ahhhh bunu da mı görecektik
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2020 15:36
Hadi yine iyisiniz Xbox cular kratos ile oynayabilecek siniz
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2020 22:00
Bir oyuna 500 lira verip kredi kartik ekstrelerini bakarak aglamak nasil bir his
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kratos, Fortnite oyununa geldi
İlginizi Çekebilir