Kristal Piksel’e başvurular uzatıldı

Ersin Kılıç 2.11.2017 - 10:50
Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri’ne son başvuru tarihi 12 Kasım’a uzatıldı

Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) ve ODTÜ TEKNOKENT ATOM işbirliğiyle düzenlenen Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri’ne başvuru süresi 12 Kasım 2017’ye kadar uzatıldı. Türkiye Inovasyon Haftası içerisinde yer alacak ödül töreni aralık ayında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

2012 yılından beri düzenlenen Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri, Türkiye’deki oyun geliştiricilerini ve oyunları takdir ederek onları daha geniş halk kitlelerine tanıtmayı hedefliyor. Ayrıca bu yıl 11 farklı dalda yarışacak geliştirici ekiplerden biri, mayıs 2018’de Londra’da düzenlenecek Casual Connect Europe etkinliğine Indie Prize adayı olarak katılma şansını yakalayacak.

Kristal Piksel’e başvuracak geliştiricilerin, başvurularında belirttikleri oyunla ilgili fikri mülkiyet haklarına sahip olmaları ve oyunlarının 1 Kasım 2015 ile 1 Kasım 2017 arasında yayınlanmış olması gerekiyor.

Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri’ne https://kristalpiksel.org/index.php/kpbasvuru/ adresinde yer alan başvuru formunu doldurarak 12 Kasım 2017’ye kadar başvurmak mümkün. GIST (Gaming İstanbul) ve Vardiya İletişim Danışmanlığı tarafından organize edilen ve Merlin’in Kazanı ile Oyungezer’in basın sponsorluğunda düzenlenen Kristal Piksel hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için www.kristalpiksel.org adresini ziyaret edin.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 21:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kristal Piksel’e başvurular uzatıldı
İlginizi Çekebilir