Küçük dünyanın büyük insanlarını anlatan Grounded duyuruldu!

Furkan Güler 15.11.2019 - 10:43
Yeni bir hayatta kalma oyunu daha

Geçtiğimiz gece düzenlenen X019 sunumu, konsol ve PC oyuncularının yakından takip ettiği bir etkinlik haline geldi. Her sene düzenlenen sunumda Xbox markasının geleceği ve Microsoft çatısı altında hangi oyunların geliştirildiği gösteriliyordu. Bu sefer ise Microsoft çatısı altına yeni girmiş olan Obsidian, yeni oyununu gösterdi. Hayatta kalma temalı Grounded, oyuncuları minik boyutlarda gerçek dünyaya bırakıyor. Grafiksel olarak tatlı duran oyunda karıncalar, örümcekler ve daha birçok öğeyi gerçek boyutlarında görerek küçülmüş bir şekilde göreceğiz. Fikir olarak orijinal olan ancak oynanış anlamında herkesi cezbetmeyen Grounded, bakalım oyuncuları memnun edecek mi? 2020 yılının bahar aylarında çıkacağı söylenen oyuna ilgi şimdiden yükselmeye başladı.

Küçük dünyanın büyük insanlarını anlatan Grounded duyuruldu!

Şu anda aynı türde milyonlarca oyuncuya hitap eden Rust gibi oyunlara rakip olarak gelen Grounded, Xbox Game Pass'e dahil edilecek. PC platformundan da erişilebilen bu sisteme yepyeni oyunların katılması bekleniyor. Diğer bir yandan Grounded yeni nesil için yapılmıyor olması da ilginç. Görünüşe göre Microsoft, Xbox One'dan halen umudunu kesmedi.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2019 02:29
yine yeniden yorumlar yayinlanmiyor. enteresan cidden. yani bir cok arkadasa belki ilk bakista sacma gelebilir fakat, insanlar bu haberlerin altina anonim sekilde yorum yazmaktan hoslaniyorlar, bu siteyi haberleri ile beraber cekici kilan bisey de bu. yorumlari onaylamayarak okuyucu kaybediyorsunuz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2019 15:03
Oyun güzel gibi, büyük firmalardan hayatta kalma oyunlarını yapmaya devam etmeleri çok hoş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Küçük dünyanın büyük insanlarını anlatan Grounded duyuruldu!
İlginizi Çekebilir