Kunitsu-Gami: Path of the Goddess Çıkış Tarihi Açıklandı

Tunay Şahin 6.03.2024 - 22:52
Capcom'un aksiyon/macera oyunu Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, Mart 2024'te Xbox Series X|S, PS5 ve PC için piyasaya sürülecek.

Xbox Game Pass, bu yıl içinde Capcom'un yeni tek oyunculu aksiyon-macera oyunu Kunitsu-Gami: Path of the Goddess'ı kataloğuna ekliyor. Xbox Partner Preview sırasında duyurulan oyunun Xbox Series X|S, PS5 ve PC için  çıkış tarihi Mart 2024 olarak açıklandı. Xbox Game Pass'te ilk günden itibaren erişilebilir olacak. Oyunda, Kafuku Dağı'nı çevreleyen köyleri korumakla görevlendirilmiş maskeli bir savaşçı olan Soh'nun hikayesini göreceğiz.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess Çıkış Tarihi Mart 2024 Olarak Açıklandı

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, gündüz ve gece olmak üzere iki farklı oyun moduna sahip. Gündüzleri, köylüleri kurtarmak, savaşçılar toplamak ve savunmalarını güçlendirmek gibi görevlerle meşgul olurken; geceleri, kötü ruhların lejyonlarına karşı savunma yapmalıyız. Bu dinamik, oyunu sadece bir aksiyon-macera oyunu olmaktan çıkarıp, gerçek zamanlı strateji unsurlarını da içine katıyor.

Capcom'un 7 Mart'ta yapılacak olan Capcom Highlights canlı yayını, Path of the Goddess hakkında daha fazla bilgi sunacak. Oyunun yönetmeni Shuichi Kawata, Xbox Wire'a yaptığı açıklamada, Shinsekai: Into the Depths'in başarısından sonra yeni bir maceraya hazır olduklarını ve Kunitsu-Gami: Path of the Goddess'ın Japon kültüründen ilham alarak aksiyon ve strateji türlerini benzersiz bir şekilde birleştirdiğini belirtti. Oyunun geliştirme sürecinin sonuna yaklaşıldığı ve ekibin oyunculara en iyi deneyimi sunmak için çok çalıştığı vurgulandı.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, Mart 2024'te Xbox Series X|S, PS5 ve PC'de oyuncularla buluşacak ve Xbox Game Pass'te ilk günden itibaren erişilebilir olacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2024 17:30
Mart ayının sonuna geldik, ne zaman çıkacak bu oyun ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kunitsu-Gami: Path of the Goddess Çıkış Tarihi
İlginizi Çekebilir