L.A. Noire'ın 3 disk oluşu İngiltere'yi karıştırdı

Murat Sağlam 23.05.2011 - 10:11
Xbox 360 kullanıcıları büyük bir şok yaşadı
İngiltere'de dün satışa sunulan L.A. Noire'ın Xbox 360 sürümünün üç disk olarak satılacağını zaten biliyorduk. Fakat İngiltere'de oyunun üç disk olması oldukça ilginç bir probleme yol açtı. Satışa sunulduktan hemen sonra mağazalara koşan İngiliz oyuncular, L.A. Noire'ı alıp eve döndüklerinde başlarda her şey normaldi.

L.A. Noire'ın 3 disk oluşu İngiltere'yi karıştırdı
Fakat ardından klasik olarak "Lütfen disk 2'yi takın" uyarısını alan İngilizler, ikinci diski Xbox 360'ın disk sürücüsüne yerleştirdikten sonra büyük bir şok yaşadı. Oyun ikinci diski kabul etmiyordu ve ne yapacaklarını şaşırmış durumdalardı. Ardından bir kullanıcı diskin içeriğine baktığında gerçek ortaya çıktı.

Aslında ikinci disk olarak satılan disk, L.A. Noire'ın ilk diskinin aynısından başka bir şey değildi. Hatta bazı kullanıcılarda yalnızca üçüncü diskten üç adet, bazılarında iki adet birinci disk ve bir adet üçüncü disk bulunuyordu. Rockstar oyunculara mağazalara dönerek oyunları iade etmelerini ve yerlerine gelecek olan yenilerinden almalarını söyleyerek, yapılan hata için oyunculardan özür dilediklerini belirtti.
Yorumlar 36
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 03:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
L.A. Noire'ın 3 disk oluşu İngiltere'yi karıştırdı
İlginizi Çekebilir