L.A. Noire'in ön sipariş hediyeleri

Murat Halilbeyoğlu 28.02.2011 - 11:54
Her siteden farklı bir hediye
Rockstar'ın 2011'e damgasını vurması beklenen aksiyon oyunu L.A. Noire'in ön siparişleri açıldı. Elbette konu ön sipariş olunca yanında hediye vermekte artık adetten oldu.

Nitekim bu hediyeleri genellikle firmanın kendisi ayarlarken L.A. Noire'de siparişi verdiğiniz yere göre değişiklik gösteriyor. İşte oyunun ön siparişini verdiğiniz yere göre yanında gelen bonus eşyalar.

AMAZON.com (Ön sipariş):

“The Broderick” Detective Suit yumruk yumruğa dövüşlerde hasar verme oranınızı ve dayanıklılığınızı arttırıyor. Oyun boyunca tutuklanmaya karşı gelecek olan birçok kişi ile karşılaşacaksınız. Bu tarz durumlarda yumruklarınız çok işe yarayacak. Broderick takım elbisesi de bu konuda size çok yardımcı olacak.

L.A. Noire'in ön sipariş hediyeleri
BEST BUY (Ön sipariş):

“The Sharpshooter” Detective Suit tüfek ve silah kullanım yeteneğinizi arttırıyor. Her dedektiflik hikayesinde olabileceği gibi Cole Phelps'in hikayesindeki en kötü senaryo bir takibin silahlı çatışmaya yol açmasıdır. İşte bu çatışmalarda Sharpshooter suit size hedef alma tutarlılığınızı yükselterek büyük derecede yardımcı olacak.

GAMESTOP/EB Games (Ön sipariş):

‘The Naked City’ Vice Case
L.A. Noire’in Ahlak Masası bölümünde gelecek bu bonus davada, dedektif Cole Phelps bir mankenin sözde intiharını araştırıyor. Uyuşturucu, yozlaşmışlık ve açgözlülük ile dolmuş bir şehirde Cole'ûn güzel bir kadının ölümündeki gerçeğin ne olduğunu bulmasına yardımcı oluyoruz.

The Badge Pursuit Challenge
L.A. Noire’in mükemmel şekilde dekore edilmiş 1947 Los Angeles'ında etrafa dağılmış 20 polis rozetlerini topluyoruz. Eğer bu 20 rozeti de toplarsanız, şık bir Button Man suit açılacak ve yanında tüm silahlar için ekstra cephane olacak. Ayrıca her rozet size ekstra 5 XP puanı kazandırıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 15:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
L.A. Noire'in ön sipariş hediyeleri
İlginizi Çekebilir