La Casa De Papel, 4. Kısım fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 6.03.2020 - 10:49
Özellikle ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan La Casa De Papel dizisinin 4.kısım fragmanı Netflix tarafından yayınlandı.

La Casa De Papel dizisinin 4.kısım fragmanı Netflix tarafından yayınlandı. Özellikle ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi, çok sevilince devam kararı alınmış ve 3.4. kısım olarak ikiye bölünmüştü. Geçtiğimiz yıl yayınlanan yeni sezonun ardından 4. sezon bölümlerinin ise 3 Nisan 2020'de gösterileceği açıklandı.

La Casa De Papel, 4. Kısım fragmanı yayınlandı

Dizinin fragmanına baktığımızda klişeler ile birlikte işlerin iyice sarpa sardığını görüyoruz. Genelde hep bir plan üzerine oturtulan dizi, bu sefer bu plandan oldukça uzaklaşmışa benziyor. Ya da fragmanda böyle görmemize rağmen profesör'ün B,C,D diye giden plan serisiyle karşılaşmamız da olası. Fragmanda ayrıca geçtiğimiz sezon yakalanan özel tim liderinin de bir şekilde serbest kaldığını görüyoruz. Yani hem içerde hem de dışarıda hikaye farklı yönlere savrulacak gibi gözüküyor. Dizinin 4.Kısım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

Dizinin oyuncu kadrosu şu şekilde; Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Pedro Alonso, Alba Flores, Rodrigo de la Serna,.Miguel Herrán, Jaime Lorente, Itziar Ituño, Esther Acebo, Darko Peric, Najwa Nimri, Hovik Keuchkerian, Enrique Arce, Paco Tous ve María Pedraza.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2020 23:01
3.kısım berbattı ama bu kısım güzel duruyor
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2020 09:32
Aynenn
Kalan Karakter: 300 Gönder
La Casa De Papel, 4. Kısım fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir