La Casa De Papel'in 3.sezonu için yapım videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 26.10.2018 - 13:19
Çete yeniden bir araya geliyor

Netflix'in özellikle ülkemizdeki en popüler yapımlarından biri olan La Casa De Papel'in 3.sezonu duyurulmuş, hatta bu sezonda diziye İstanbul isimli bir karakterin katılabileceği de belirtilmişti. İşte dizinin 3.sezonunun yapım aşaması başladı ve bu sürece dair ilk video yayınlandı. Üstelik bu videoda Berlin karakterini de görüyoruz. Dizi ile ilgili yayınlanan video ve Netflix'in yaptığı açıklama ise şu şekilde;

La Casa De Papel'in 3.sezon videosu yayınlandı

Önceki sezonlardan tanıdığımız karakterlerin buluşmasını izlediğimiz videoda, ekibe yeni katılan isimler olduğunu görüyoruz. Bu isimler: Hovik Keuchkerian (“Bogota”), Najwa Nimri (“Alicia”), Fernando Cayo (‘Tamayo) ve “The Engineer” olarak ekibe katıldığı önceden duyurulan Rodrigo de la Serna.

Önceki sezonlardan tanıdığımız karakterler Úrsula Corberó (“Tokio”), Álvaro Morte (“The Professor”), Jaime Lorente (“Denver”), Miguel Herrán (“Rio”), Darko Peric (“Helsinki”), Alba Flores (“Nairobi”), Esther Acebo (“Estocolmo”), Itziar Ituño (“Raquel Murillo”), Enrique Arce (“Arturo”) Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (‘Coronel Prieto’) & Mario de la Rosa (Suarez) ve dizinin yaratıcısı Álex Pina ile yönetmen Jesús Colmenar, yeni sezonda ekranlara dönüyorlar.

Ayrıca yeni sezonda Berlin hayranlarını bir de sürpriz bekliyor: İkinci sezonda ölen Berlin’i (Pedro Alonso) 3. sezon tanıtım videosunda görüyoruz. Bu da yeni sezonun Berlin’in gerçek hikayesiyle ilgili sürprizlere gebe olduğunu gösteriyor.

La Casa De Papel, birinci ve ikinci sezonuyla, 2018’de en çok izlenen yabancı dildeki Netflix içeriği oldu. Netflix yakın zamanda, Vancouver Media’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yaratıcısı Álex Pina ile anlaştıklarını duyurmuştu.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.10.2018 03:01
Berlin olsun bır sekılde yeter
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2018 15:19
Berlin <3
Kalan Karakter: 300 Gönder
La Casa De Papel'in 3.sezonu için yapım videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir