Lanetli Gemi Navis Lamia, yola çıktı!

Mahmut Saral 3.06.2010 - 12:31
Lanetli Gemi Navis Lamia, yola çıktı!
Rappelz Topraklarında Gerçek Macera Başlıyor! Yalnızca Güçlülerin Ayakta Kalabildiği Rappelz Dünyası’nda benzersiz MMORPG keyfi başladı!

Rappelz topraklarında tam sürüm, yarışmalar, hediyeler ve birbirinden eğlenceli etkinlikler ile başlıyor. Avrupa’nın en çok tercih edilen çevrimiçi rol yapma oyunlarından (MMORPG’lerinden) Rappelz açık beta testi, yerini tam sürüm ile gerçek oyun deneyimine bırakıyor. Açık beta testi biterken birbirinden eğlenceli pek çok etkinlik ile tamamen Türkçe içerikli Rappelz tam sürümü başlıyor. Navis Lamia genişletmesini de içeren bu son versiyon, Türk MMORPG tutkunlarına eşsiz bir deneyim vaat ediyor.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Navis Lamia genişletmesi ile Rappelz topraklarında heyecan hiç bitmiyor!


Navis Lamia genişletmesi, tamamen yenilenmiş eğitim adası (trainee island) dışında, yepyeni yaratıklar, Rappelz cadısı tarafından lanetlenmiş gemi Navis Lamia’da yeni başlayanlar için zindan ve yeni Boss canavarlar içeriyor.

Ödüllü Seviye Atlama Etkinliği Kazandırıyor!

Ödüllü seviye atlama etkinliği, Rappelz tutkunlarına atladıkları her 5 seviye için güç tasarrufçuları kazandırıyor. Her 5 seviyede bir kazanılacak güç tasarrufçuları, oyunculara daha hızlı ilerleme ve tecrübe kazanmada yardımcı oluyor.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Ayrıca oyuncular, seviye kazandıklarında oyunda ilerlemesini kolaylaştıracak çok özel bir ödül daha kazanıyorlar. Oyuncu kazandığı her seviye için seviyeyi ve işini temsil eden tılsımlı bir zırh kazanıyor. Oyuncular güç tasarrufçularını atladıkları her 5 seviyede bir otomatik olarak alıyorlar, ancak tılsımı alabilmek için seviye kazandıktan sonra Ufuk şehrinin güneyinde, Katan’ın merkezinde, Laksi’nin merkezinde veya Rondi Belediye Binası içinde bulunan Seviye Yükseltme Yardımcısı isimli NPC (non playing character) ile konuşulması gerekiyor. Seviye atlayarak kazanılan güç tasarrufçuları 7 gün, tılsımlı zırh ise 15 gün boyunca kullanılabiliyor. Bir kullanıcı aynı anda sadece son seviyesine ait bir tılsımlı zırh kullanabiliyor.

Klanlar Yarışıyor! En güçlü klan kazanıyor.

Rappelz’de “Birlikten kuvvet doğar” diyenler kazanıyor. gPotato takımı, Rappelz tutkunlarına yepyeni bir yarışma sunuyor. Klan efendileri ve onların yoldaşlarını birbirinden değerli ve güzel hediyeler bekliyor. Bunun için klan efendilerinin rappelz-tr@gpotato.eu adresine aşağıda bulunan bilgileri göndermesi gerekiyor.

• gPotato İD’si
• İlgili klanın ismi
• Karakterinin ismi
• Klanında bulunan üye sayısı

Bu bilgiler sonrasında gPotato takımı tarafından kontrol edilecektir. 14 Temmuz gece yarısına dek sürecek bu yarışma sonrasında en güçlü üç klan bu yarışma sonunda ödüllendirilecektir. Ödüllendirme için; Klanlarda bulunan en yüksek seviyeli 50 üyenin seviyelerinin ortalaması gpotato Takımı tarafından alınacak ve 21 Temmuz tarihinde açıklanacak sonuçlara göre en yüksek ortalamaya sahip üç klana aşağıdaki ödüller verilecektir.

• 1’nciye : 100 enerji tasarrufçusu içeren paket, 3 Eski Yaratık Kitabı, 50 kutsanmış su şişeciği
• 2’nciye : 50 enerji tasarrufçusu içeren paket, 2 Eski Yaratık Kitabı, 25 kutsanmış su şişeciği
• 3’üncüye : 35 enerji tasarrufçusu içeren paket, 1 Eski Yaratık Kitabı, 15 kutsanmış su şişeciği.


Rappelz hakkında en güncel bilgilere ulaşmak için: www.facebook.com adresinden Facebook sayfamıza üye olabilir, tr.rappelz.gpotato.eu/Forum adresinden de forumlarımızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 05:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lanetli Gemi Navis Lamia, yola çıktı!
İlginizi Çekebilir