Lara Croft, Call of Duty: Modern Warfare 2'de yer alacak

Taylan Bal 1.08.2023 - 14:18
Yaklaşan Call of Duty: Modern Warfare 2'nin beşinci sezonunda, efsanevi oyun karakteri Lara Croft, oynanabilir bir operatör olarak oyuna dahil edilecek.

Call of Duty'nin dördüncü sezonu sona ererken, beşinci sezonla ilgili detaylar açıklanmaya başladı. Call of Duty: Modern Warfare 2'nin beşinci sezonunda Lara Croft, oynanabilir bir operatör olarak oyunda bulunacak.

Call of Duty: Modern Warfare 2'ye Lara Croft geliyor

Beşinci sezon, Call of Duty: Modern Warfare 2'nin popüler kavşak olaylarına devam edecek. Daha önceki sezonlar, Teenage Mutant Ninja Turtles'dan Shredder ve Amazon'un son derece popüler TV dizisi The Boys'tan Homelander, Starlight ve Black Noir gibi oynanabilir operatörler eklemişti.

Bu yaklaşan beşinci sezon da, 50 yıllık hip hop kutlaması olarak Snoop Dogg, Nicki Minaj ve 21 Savage gibi efsanevi sanatçıları, zaten uzun listesi olan oynanabilir operatörlerin arasına katmayı planlıyor.

Call of Duty: Modern Warfare 2'ye Lara Croft geliyor

Lara Croft'u oynayabilir olacaksınız

Şimdi, başka bir efsanevi karakterin, beşinci sezonun bir parçası olarak Call of Duty: Modern Warfare 2'ye katılacağı doğrulandı. Beşinci sezonla ilgili PlayStation Blog'un kapsamında kısaca bahsedilen karakter, uzun süredir devam eden Tomb Raider serisinin klasik kahramanı Lara Croft. 

Gönderide, oyun ikonunun operatör paketinin sezonun ortasında sunulacağı belirtildi, muhtemelen beşinci sezonun olası orta dönem "Reloaded" güncellemesinin bir parçası olarak.

Tomb Raider serisini seven hayranlar için Call of Duty'ye eklenen bu muhteşem karakter, paketin hangi platformlarda sunulacağı konusunda soru işaretleri yaratıyor. Lara Croft, şu anda yalnızca PlayStation Blog'da beşinci sezonun açıklamasında belirtiliyor ve Call of Duty'nin kendi web sitesinde böyle bir bilgi yer almıyor. 

Ayrıca, Xbox'ın Twitter hesabında veya Xbox Wire'da Lara Croft hakkında hiçbir bahis bulunmuyor. Tomb Raider oyunlarının tarih boyunca çoklu platformda yayınlandığı göz önüne alındığında, Lara Croft'un yalnızca PlayStation oyuncularına özel olması tuhaf bir hamle olurdu. Lara Croft'un orta dönemde geleceği düşünüldüğünde, belki de henüz kesin bilgilerin açıklanmamış olması mümkün görünüyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2023 00:19
Ersin bu habere sevinmiştir çünkü Lara Croft hayranı. Eski videoları tek tek açın bakın ne zaman Lara Croft dese sesi değişir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lara Croft, Call of Duty: Modern Warfare 2'de yer alacak
İlginizi Çekebilir