Shadow of the Tomb Raider'da Lara Croft ne kadar güçlü olacak

Ahmet Özçilingir 8.08.2018 - 10:16
Savaş taktikleri tanıtım videosu geldi

Shadow of the Tomb Raider'dan savaş taktikleri videosu geldi. Yayınlanan yeni ve oldukça kısa tanıtım videosunda, Lara Croft'un acımasız yanı gösteriliyor. Square Enix, daha önce oyunda gizlilik elementlerinin ön planda olacağını belirtmişti. Yayınlanan videoda bu gizlilik elementlerinden de bölümler gösteriliyor. Bu kısa tanıtım videosundan anladığımız kadarıyla Lara Croft, Shadow of the Tomb Raider'da yine oldukça tehlikeli olacak.

Shadow of the Tomb Raider'ın yeni oynanış videosu yayınlandı

Shadow of the Tomb Raider'ın yeni oynanış videosu yayınlandı. Oyundaki savaş taktiklerini gösteren video 46 sn sürse de, Lara Croft'un ne kadar tehlikeli olduğunu da gözler önüne seriyor. Daha çok pusu kurarak, gizlenerek düşmanlarına sinsice yaklaşan Lara Croft, adeta Rambo misali çalıların arkasına saklanıyor, ağaçların tepesinde jaguar gibi avını bekliyor. Shadow of the tomb raider'da ana görevin yanı sıra isteğe bağlı yan görevler de olacak. Yerel halkla etkileşime geçip bu yan görevleri alabileceğiz. Shadow of the Tomb Raider, 14 Eylül'de PlayStation 4, Pc, Xbox One için yayınlanacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2018 18:38
Ha işte böyle olunca bir şeye yaramıyor matrix de neo uçmaya başladı herkesi dövmeye başladı filmin tadı kalmadı tomb raider definite edition da yine ilk başlarda çaylaktı yani o dengeyi tutturmaları gerek çok abartıya girince heycanı kalmıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2018 17:47
Grafikler şuana kadar ki gördüğümüz oyunlardan daha iyi ancak renk paleti biraz farklı olduğundan insanlar başka düşünüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lara Croft, Shadow of the Tomb Raider'da oldukça tehlikeli
İlginizi Çekebilir