Las Vegas saldırısından sonra Punisher sunumu iptal edildi

Ersin Kılıç 5.10.2017 - 10:12
Firma konuyla ilgili bi de açıklama yayınladı

Bu dünyanın güzelliklerini malesef her zaman olduğu gibi paylaşamıyoruz. Ülkemizin yanı sıra dünyanın hemen hemen her noktası terör saldırıları ile sarsılıyor. Nitekim geçtiğimiz günlerde de Las Vegas'ta bir terör saldırısı patlak vermiş ve onlarca kişi hayatını kaybetmişti. işte bu saldırı sonrası bazı firmaların yaptığı gibi Marvel ve Netflix'te bazı şovları için kararlar almış durumda.

Normal şartlarda New York'da düzenlenecek olan Comic Con fuarında yer alması gerekn The Punisher dizisinin bu etkinliğe katılımının iptal edildiği açıklandı. "Las Vegas'ta bu hafta yaşanan olayın hayreti ve üzüntüsü içerisindeyiz." diyen firma yetkilileri "Netflix ve Marvel olarak dikkatli bir şekilde değerlendirdikten sonra The Punisher dizisinin New York Comic Con'da olmasının uygun olmayacağına karar verdik. Kalbimiz ve düşüncelerimiz olaydan etkilenen ve orada hayatını kaybedenler ile birlikte.." açıklamasına imza atmışlar.

The Punisher ne zaman yayınlanacak?

Hala çıkış tarihi belli olmayan The Punisher'ın gösterimi bu olaydan sonra ileri tarihe atılır mı bilinmez ama dizinin bu olaydan etkilendiği de aşikar gözüküyor. Jon Bernthal'in Frank Castle karakterine hayat vereceği Punisher için yayınlanan son poster ise şu şekilde;

Las Vegas saldırısından sonra Punisher sunumu iptal edildi

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2017 22:44
Musibet kendilerine gelince nasılda yan çiziyorlar, ama dünyaya terör satıyorlar...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2017 21:50
Fragman efsaneydi, adamlar mermi sesleriyle ritim yapmış. Bunu daha önce de yapanlar olmuştur mutlaka ama yine de çok iyiydi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Las Vegas saldırısından sonra Punisher sunumu iptal edildi
İlginizi Çekebilir