Last Light ekibi resmen aç susuz çalışmış

Mert Günhan 16.05.2013 - 12:00
Jason Rubin'den üzen itiraflar
Ukraynalı yapımcı 4A Games Metro Last Light'ı milyonlarca dolar bütçeli yapımların kalitesinde çıkartmak için çok kötü şartlarda çıkartmaya çalışmış.

Eski THQ patronu Jason Rubin'in GamesIndustry'ye yaptığı açıklamalar gerçekten oldukça enteresan. Rubin 4A Games'in Last Light'ı gerçekten oldukça zorlu şartlarda yaptığını söylerken bunu 1994 yılında Jamaika'nın Olimpik kızak yarışlarında Amerika'yı yenmesine benzetti.

Last Light'ın bütçesinin rakiplerinin %10'u kadar olduğunu söyleyen Rubin, oyunun hikaye ve atmosferiyle diğerlerinin önüne geçtiğini ve tamamen orjinal bir yapım olduğunu belirtti.

4A Games'in ofisinin tamamının EA'nın Los Angeles ofisinin spor salonuna sığabileceğini söyleyen Rubin, bazen ofislerinde günlerce elektriğin gittiğini, ısınmanın bozulduğunu ve ofisin bulunduğu apartmanın hep böyle sıkıntılar yaşadığını belirtti.

"Eğer 4A'ya daha iyi bir bütçe verilseydi ve daha akli dengelerinin rahat olacağı bir ortamda olsalardı acaba nasıl muhteşem bir iş çıkartırlardı" diyen Rubin, ekibin son anda yayımcı değişikliği ve multiplayer, co-op gibi mantıksız özellikleri yetiştirmeye çalışmakla uğraştıklarını ekledi.

"Bu ekibin hikayesi anlatılmalı" diyen Rubin, Deep Silver'ın bu hikayeyi anlayacak kadar onlarla çalışmadığını belirtti.

Aşağıda ekibin ofisinden karelerin olduğu videoyu izleyebilirsiniz

İyi seyirler


Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 04:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2015 15:10
15:19 bahane arama hiç aptal adam(!) görüyosun nasıl şartlarda yapıldığını
Kalan Karakter: 300 Gönder
Last Light ekibi resmen aç susuz çalışmış
İlginizi Çekebilir