Last of Us dizisi Left Behind hikayesine değinecek mi?

Ersin Kılıç 17.01.2022 - 13:25
Last of Us hikayesinden öncesini anlatan ve Ellie ve Riley karakterlerine odaklanan Left Behind hikayesi dizi içerisinde işlenecek gibi duruyor.

The Last of Us dizisi bu sene içerisinde HBO kanalında yayınlanacak ve dizinin yapım süreci devam ediyor. Çekimleri bir süre önce başlayan dizi için merak edilen noktalardan birisi de hikayenin ne kadar geniş olacağı yönünde diyebiliriz. The Last of Us için 2013 yılında çıkan oyunun ardından PS4 Remastered sürümü ile birlikte bildiğiniz gibi Left Behind isimli bir hikaye içeriği de yayınlanmıştı.

Left Behind ilk oyunun öncesinde geçiyor ve Ellie dışında ilk defa bu DLC'de gördüğümüz Riley karakterine odaklanıyordu. Anlaşılan The Last of Us dizisinde Left Behind olaylarına da bir şekilde değinilecek.

Last of Us dizisi Left Behind hikayesine değinecek mi?

Last of Us dizisi Left Behind hikayesi yer alacak

Ünlü oyuncu Pedro Pascal ile Game of Thrones dizisinden hatırlayacağımız Bella Ramsey'in başrolünde olduğu The Last of Us dizisi için yeni bir oyuncu haberi daha geldi. 12 Years a Slave filmi dışında Euphoria dizisinden hatırlayacağımız Storm Reid'in dizinin kadrosuna katıldığı açıklandı. Reid dizide Lef Behind hikayesinde ilk kez gördüğümüz Riley karakterine hayat verecek. Oyunda Boston'da büyüyen ve yetim olan Riley, Ellie'nin hikayesinde önemli bir yer kaplıyor. 

Henüz yayın tarihi belli olmayan The Last of Us dizisi bu yıl içerisinde karşımıza çıkacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2022 11:00
Bol bol sjw var, kesin değinir :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Last of Us dizisi Left Behind hikayesine değinecek mi?
İlginizi Çekebilir