Last of Us dizisinden ilk set arkası fotoğrafı geldi

Ersin Kılıç 5.07.2021 - 13:39
Last of Us dizi projesinde Tommy karakterini canlandıran Gabriel Luna, kamera arkasından bir fotoğraf paylaştı.

Last of Us dizisi için yeni oyuncu haberleri gelmeye devam ederken dizinin ilk kamera arkası fotoğrafı da oyunculardan biri tarafından paylaşıldı. HBO'da yayınlanacak Last of Us dizisinde Joel'un kardeşi Tommy karakterine hayat veren Gabriel Luna, kendi sosyal medya hesapları üzerinden bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğrafa baktığımızda dizi oyuncularını bir arada, muhtemelen çekime giderken ya da dönerken görüyoruz.

Last of Us dizi setinden ilk fotoğraflar gelmeye başladı

Aynı isimli oyundan uyarlansa da senaryo tarafında bazı değişikliklere de sahip olacağı açıklanan Last of Us dizisi Çernobil ile büyük bir başarıya imza atan Craig Mazin liderliğinde geliştiriyor. Dizinin senaryosunda ise Craig Mazin dışında oyunların senaryosuna da imza atan Naughty Dog'dan Neil Druckmann da bulunuyor. Luna tarafından paylaşılan fotoğrafa baktığımızda ise açıklamasında "Bu insanları şimdiden sevdim" ifadesi ile birlikte MillerTime ve The Last of Us etiketlerini attığını görüyoruz. Miller bildiğiniz gibi Joel'un dolayısı ile Tommy ve Sarah'ın da soy adı olarak geçiyor.

Last of Us dizisinden ilk set arkası fotoğrafı geldi

Henüz yayın tarihi belli olmayan The Last of Us dizisinde daha önce Game of Thrones, Mandalorian, Kingsman: Altın Çember ve Narcos gibi yapımlarda boy gösteren ünlü oyuncu Pedro Pascal'ı Joel rolüyle izleyeceğiz. Kendisine Ellie rolünde Bella Ramsey (Game of Thrones, His Dark Materials), Joel'un kardeşi Tommy rolünde Gabriel Luna (Agents of Shield, Terminator: Dark Fate), Sarah rolünde Nico Parker (Dumbo) ve Ateş böceklerinin lideri olan Marlene karakteri rolünde ise oyunda da aynı karakteri canlandıran Merle Dandridge eşlik edecek. 

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2021 16:21
Çekime giderken yada gelirken değil ??Çok alemsiniz oynamamişsiniz oyunu...Bu dizinin en can alici açiliş sahnesi olacak...

-----------------------------------

Sence oyunu oynamamış olabilir miyiz? bahsettiğiniz sahnede 3 kişi var, burada ateş böcekleri liderlinin ne işi var o zaman?
Kalan Karakter: 300 Gönder
System32
System32 6.07.2021 10:57
Nedense Pedro Pascal mimik ve sima olarak uncharted filminde Nathan'ı canlandırsa daha uygun olurmuş. Joel için en uygun karakter şüphesiz Hugh Jackman olurdu :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2021 14:09
Bu fotoğraf ilk oyunun prologue kısmından bir sahnenin de set arkası fotoğrafı olabilir.
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2021 19:19
İlk oyun döneminde insanlar maskemi takıyordu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2021 14:59
bakalım kıkırdıyanları yapabilecekler mi :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Last of Us dizisinden ilk set arkası fotoğrafı geldi
İlginizi Çekebilir