Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Galerisi

Last of Us'tan ilk konsept çizimleri geldi!

Bir de kutu tasarımı mevcut

Last of Us'tan ilk konsept çizimleri geldi!
2010 yılında yayın hayatına biraz ara veren AllGamesBeta sitesi tekrardan hayata döndü ve yanında da mükemmel bir hediye getirdi; The Last of Us'ın konsept çizimlerini.

Uncharted serisinin yaratıcısı Naughty Dog'un 2011 VGA'da ilk kez tanıttığı The Last of Us ile ilgili üç adet konspet resminin yer aldığı siteye tekrar hoşgeldin diyoruz.

Haberimize geri dönecek olursak ilk resimde Joel ve Ellie'yi şehrin dışında gezinirken görüyoruz, bir diğer resimde ise ikili bir kamp ateşinin önünde mutlu anlar geçiriyor, son resimde ise düşmanlardan saklanırken görüyoruz.

Öte yandan ps3trophies.com adlı sitede de oyunun kutu tasrımını yayımladı. Bunun ne kadar resmi olduğu bilinmez ancak yine de güzel gözüküyor. Özellikle Ellie'nin yüzündeki ifade oyunun ana hissiyatını ortaya koyuyor.

Last of Us hakkında bugünkü son haberimiz ise oyunun müzikleri ile alakalı. Naughty Dog'un Pazarlama İletişimleri Kıdemli Yöneticisi Arne Meyer, oyun hakkındaki bazı akılda kalan soruları yanıtladı. özellikle "sızdığı" söylenen tema müziği hakkında konuşan Meyer konu hakkında şunları söyledi:

"Ne yazık ki dinlediğiniz tema müziğinin son versiyonu değil, kaldı ki bu müzik bizden birisi tarafından da yayımlanmadı."

Last of Us 2012'nin sonları ile 2013'ün başı arasında PS3 için çıkacak.
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>19.12.2011 06:55:00 - Celtic Cross demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>15.12.2011 23:16:00 - F1F4 demiş ki:</b><br>Oyunun cıkış tarihi ve ismi müjdeyi haberler gibi.bu ps3 ün son oyunu olur inş.</font></td></tr></table><br></center> Büyük ihtimal son exclusive olacak.</font></td></tr></table><br></center> bence ps4ün çıkış exclusive'i olmalıydı bu oyun.hem yeni nesil grafiklerle daha göze hoş gözükürdü.ps3'ün son demleri artık fanlık yapmanın lüzumu yok.

0 puan
CC
Celtic Cross Baş Simyacı

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>15.12.2011 23:16:00 - F1F4 demiş ki:</b><br>Oyunun cıkış tarihi ve ismi müjdeyi haberler gibi.bu ps3 ün son oyunu olur inş.</font></td></tr></table><br></center> Büyük ihtimal son exclusive olacak.

0 puan
MO
MK Okuru

I'm alive'dan daha kaliteli olacağı kesin

0 puan
F
F1F4 Çırak

Oyunun cıkış tarihi ve ismi müjdeyi haberler gibi.bu ps3 ün son oyunu olur inş.

0 puan
MO
MK Okuru

Im Alive'a çok benziyor iki oyunda aynı anda çıksada 2X COMBO zevk alsak oyunlardan..:)

0 puan
MO
MK Okuru

I am legend Çakması gibi duruyo

0 puan