LaVa Kroft!

Arda Gündüz 3.06.2010 - 12:31
LaVa Kroft!
Tomb Raider'ın efsanevi bayan kahramanı Lara Croft'u tanımayan kalmadı. Hatta kendisini artık film yıldızı bile oldu. Artık şuna inandık ki; kendisi ortalarda olmadığı zamanlarda yerine bir şekilde vekil gönderiyor. Şaka bir yana, şimdi Lava Kroft olayı konuşulmaya başlandı ve Eidos bile bu konuda ne yapacağına karar verebilmiş değil. Peki nedir bu Lava Croft olayı ya da kimdir Lava Kroft?

Lava Kroft, Ozura Mobile'ın, mobil telefonlar için geliştirdiği oyunun adı ve dolayısıyla bunun içerisinde bulunan bayan karakterin ismi de Lava Kroft. Tomb Raider'da olduğu gibi kendisi kayıp hazinelerin peşinde koşuyor ve mekan mekan gezip çeşitli araştırmalarda bulunuyor. Hem konsept hem de isim olarak Lara Croft'a çok benziyor. Eidos'un arada kaldığı konu ise şu; acaba Ozura Mobile dava edilebilir mi edilemez mi? Konsepte birebir uymasına rağmen, karakterin adının Lava olması kafaları karıştıran bir durum.

Ozura Mobile ise Lava Kroft'un başarısından son derece memnun. Dünya üzerinde birçok insan tarafından oynandığı belirtiliyor ve hikaye olarak da oldukça sürükleyici olduğu belirtiliyor. Ozura Mobile, Lava Kroft'un yanında, ileriki zamanlarda Bonkey Dong ve Sonny the Hedgehog isimli oyunlarını da yayınlamaya hazırlanıyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 16:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
LaVa Kroft!
İlginizi Çekebilir