LawBreakers PS4'te PC'den daha iyi satıyor

Furkan Güler 16.08.2017 - 09:55
Geliştirici ekip LawBreakers'ı konsola çıkarmanın doğru bir adım olduğunu kanıtladı.
Son dönemlerin en çok konuşulan FPS oyunu LawBreakers, satışlar anlamında geliştiricisini şimdilik memnun edemiyor. Gears of War ve Unreal Tournament serilerinde büyük pay sahibi olan başarılı geliştiricisi Cliff Blezinski, oyun çıkmadan yaklaşık 2 ay önce LawBreakers'ın konsol sürümü de olacağı haberini vermişti. Daha sonrasında PlayStation 4'e çıkacağını öğrendiğimiz oyunun konsolda artan bir satış istatistiği olduğu söyleniyor. Overwatch'un ardından Call of Duty dışında hızlı bir yapıya sahip başka bir yapım olan LawBreakers, uzmanlara göre ilerleyen dönemlerde büyük bir topluluğa sahip olabilir. Ancak istatistik uzmanları bunun geliştirici desteğine ve oyunun reklam kampanyasına bağlıyor.

LawBreakers PS4'te PC'den daha iyi satıyor
Oyunun geliştirici firması Boss Key Productions, LawBreakers'ın PC satışları konusunda ise sessizliğini koruyor. Blezinski ise LawBreakers'ın PC tarafına zaman verilmesi gerektiğine inanıyor. Oyuncuların LawBreakers'ın ne olduğunu iyice anlatıktan sonra satın alacağına inanan başarılı geliştirici, LawBreakers'ın çıkış döneminde başarısız olduğunu kabulleniyor. Konsol tarafında PC'den daha iyi satış rakamları yakalayan LawBreakers, bakalım ilerleyen dönemlerde istediği oyuncu kitlesini bir araya getirebilecek mi?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2017 03:10
PC kullanan adam fps kalitesini iyi bilir ve bunu oyun yerine koymaz.. 1-2 el maç atıp çıktığımda bile zaman kaybı olarak hissetmiştim. Piyasada F2P Quake gibi gerçek bir fps ve akıcı bir oyun varken bu düdük makarnasını oynamak komik , satın almak ironik olur.
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2017 18:29
ben hak vermiyorum sana kardeşim ben hem PS4 hemde PC kullanıcısıyım ama gidipte overwatch'a 200 tl vereceğime bu oyunu tercih ederim açıkcası tabii renkler ve zevkler farklıdır :)
İyi Günler :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
LawBreakers PS4'te PC'den daha iyi satıyor
İlginizi Çekebilir