Lawbreakers'ın rekabetçi modu yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 20.10.2017 - 18:36
Lawbreakers, spor temalı yeni güncellemesi ile hayatta olduğunu kanıtladı.

Şu sıralar Battleborn ile aynı talihi yaşayan Lawbreakers, küçük de olsa bir oyuncu kitlesine sahip. Her gün düzenli olarak oyuna giriş yapan oyuncular ise uzun süredir bekledikleri güncellemeyi sonunda sahip oldular. Başlangıçta daha çok basit eğlence tarzında bulunan Lawbreakers'a uzun zamandır rekabetçi modunun gelmesi planlanıyordu. Yapımcı olan Nexon America ise kitleden sahip olduğu geri dönüşler ile spor temalı bir güncellemeyi yayınlamış bulunmakta.

Daha çok rekabetçi moduna odaklanan güncellemede Gateway ve Redfalls Blood Moon adlı iki haritayı ve rütbe atladığınızda sahip olacağınız silah kaplamalı ver ikonlarda bulunuyor. Aynı zamanda yapımın sahip olduğu fizik motoru, oyunun nasıl oynayacağı hakkındaki giriş bölümleri ile beraber silahlar ve karakterler de dengelenmiş bulunuyor. Getirilen futbol tarzındaki mini oyun her ne kadar güncellemenin en önemli noktalarından birisi sayılsa da en önemli yenilik getirilen rekabetçi modu oldu. 

Lawbreakers'ın rekabetçi modu yayınlandı

Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond ve Boss adında altı bölüme ayrılan rütbelere ulaşabilmeniz için oyunda en az beşinci seviye ulaşmanız, yani en azından deneyiminiz ve oynanış sürenizin bulunması gerekiyor. Az oyuncu sayısına sahip olsa da en azından yapımın canlı tutulması Nexon America'nın Lawbreakers'ı umursadığının bir göstergesi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.10.2017 20:08
hayatta da , oyuncu yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lawbreakers'ın rekabetçi modu yayınlandı
İlginizi Çekebilir