Layers of Fear Remake 11 dakikalık oynanış videosunu yayınlandı

Batuhan Bolat 17.03.2023 - 21:47
Geliştirici Bloober, 2016 yapımlı oyunun remake sürümü olan Layers of Fear Remake oyununun 11 dakikalık oynanış videosunu paylaştı.

Bloober Team'in Layers of Fear yeniden yapımından 11 dakikalık oynanış videosu yayınlandı. Aşağıda izleyebileceğiniz oynanış videosu, oyunda yer alacak yeni karakterlerden Writer'ın ürkütücü bir deniz fenerinde keşfe çıkmasını gösteriyor.

Layers of Fear Remake oynanış videosu

Layers of Fear, Bloober Team tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmış bir psikolojik korku oyunudur. Oyuncular, ünlü bir sanatçının odasında dolaşırken, onun geçmişindeki sırları ve travmaları keşfederler. Oyunun ana mekaniği, oyuncuların farklı odalarda buldukları eşyaları kullanarak bulmacaları çözmeleri ve hikayenin ilerlemesini sağlamalarıdır. Oyun ayrıca, oyuncuların karşılaştığı korku unsurları ve doğaüstü olaylarla da doludur.

Layers of Fear, Bloober Team ve Anshar Studios tarafından geliştiriliyor. Oyun, orijinal Layers of Fear'ın yeniden yapım oyunu ve ayrıca Layers of Fear Inheritance DLC ve Layers of Fear 2 içeriğini de içeriyor, hepsi Unreal Engine 5'te yeniden oluşturuluyor. Geçen yıl oyun duyurulduğunda Bloober Team CEO'su Piotr Babieno, "Oyunculara gerçekten taze bir oyun deneyimi sunacak, genel hikayeye yeni bir ışık tutacak yeni bir formda seriyi geri getiriyoruz." dedi.

İlginizi çekebilir: GeForce Now zammı %50'yi buluyor: 2023 fiyatları

Ayrıca, "Oyunları yeniden yaratma planımız vardı, ancak sadece iki yenilenmiş oyunun basit bir koleksiyonunu yapmak istemedik. Yeni bir yaklaşım geliştirdik. Ama sizlere Layers of Fears adını tekrardan vermemizin bir nedeni olduğunu söyleyebilirim." sözlerine yer vermişti.

Bloober Team ayrıca şu anda Konami'nin Silent Hill 2'sinin yeniden yapımı üzerinde de çalışıyor. Layers of Fear Remake, Haziran 2023'te PS5, Xbox Series X/S ve Windows PC için piyasaya sürülecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 19:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2023 11:52
Genel bir yer var mı yazacak bilmiyorum. Bildiğiniz gibi diablo 4 pre beta yapıldı geçen haftasonu. Bununla ilgili bir haber yok. Elinizde bunu oynayan arkadaş yoksa bile siteniz de "sen de yaz" hareketi başlatsanıza? İnsanlar da yazı yazabilsin, katkıda bulunabilsin, editörden geçince yayınlarsınız

---------

Selamlar, güzel öneriniz için teşekkür ederiz. Oyun elimizde ve oynadık. İçeriğimizi hazırlıyoruz. Ayrıca sitemizde sizden gelenler bölümü (https://www.merlininkazani.com/oyun/sizden-gelenler) bulunmaktadır. Menülerin altında da görebilirsiniz :)

- oktay1
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2023 01:05
bildiğin amnesia olmuş bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2023 00:36
Gereksiz bir remake olmuş, orjinal oyunun grafikleri atmosferi oynanışı halen yeterliydi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2023 23:14
Dünyanın en gereksiz oyun remake'i olacak şüphesiz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Layers of Fear Remake 11 dakikalık oynanış videosunu yayınlandı
İlginizi Çekebilir