Layers of Fear ve Q.U.B.E. 2 Epic Store'da ücretsiz oldu

Furkan Güler 25.10.2019 - 11:21
Epic Store yine oyuncuları sevindirdi.

Steam'in en büyük rakibi konumunda olan Epic Store'un yeni ücretsiz oyunları yayınlandı. Bağımsız korku oyunu Layers of Fear ve birinci şahıs kamera açısına sahip bulmaca oyunu Q.U.B.E. 2 Epic Store'da ücretsiz oldu. Son birkaç haftadır kaliteli ücretsiz oyunlar veren Epic Store, bakalım bu politikasını daha ne kadar sürdürecek? Hep birlikte göreceğiz.

Layers of Fear ve Q.U.B.E. 2 Epic Store'da ücretsiz oldu

Diğer bir yandan gelecek hafta Epic Store'da SOMA ve Costume Quest ücretsiz olarak verilecek. Ücretsiz oyunları Epic Store'a giriş yaparak ekleyebilirsiniz. Son olarak oyunların Epic Store'da bulunan açıklamaları şu şekilde;

Layers of Fear:

Layers of Fear, hikaye ve keşfe yoğunlaşan birinci şahıs bir psikodelik korku oyunudur. Deli bir ressamın zihninin derinliklerine dalın ve çılgınlığının sırrını keşfedin.

Layers of Fear: Inheritance, Layers of Fear öyküsünü genişleterek geçmişiyle yüzleşmek için çocukluğunun geçtiği eve geri dönen ressamın kızının hikayesini anlatıyor. Onun deneyimlerini yeniden yaşayın ve aileyi yutmuş olan trajedinin tamamına tanık olun.

Q.U.B.E. 2:

Siz Amelia Cross'sunuz; gizemli şekilde kadim bir dünya dışı manzaranın kumla kaplı kalıntılarında uyanan kazazede arkeolog. Başka bir kazazedenin mesafeli yardımı ile, eve geri dönüş yolunu bulmak için bu unutulmuş dünyanın bulmacalarını çözmelisiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.10.2019 21:05
Epic Games arayüzü rezalet, keşke steam gibi arayüz yapsalar o zaman tadından yenmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2019 18:13
Beleşi iyi hoşta indirimleri hic iyi değil. Bunlar steam in yerini alsın beter eder oyunculuğu. Milletin ayağı alışsın kampanyalarından yararlanmakta fayda var her türlü. Keriz malı niyetine hüptürün bu belesleri. Bu tarz sirketleri adam yerine koymayın fazla:)
taylanz
taylanz 26.10.2019 23:47
Bu tarz şirketler?

Steam fanboy Alert!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Layers of Fear ve Q.U.B.E. 2 Epic Store'da ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir