Layers of Fears Unreal Engine 5 yapımı olarak geri dönüyor

Efdal Erdem 9.06.2022 - 23:58
Layers of Fears Unreal Engine 5 yapımı olarak devam oyununa kavuşuyor. Summer Game Fest 2022 sırasında duyurulan oyun oldukça iddialı gözüküyor.

Unreal Engine 5 oyun motoru ile bu zamana kadar Witcher 4, Cyberpunk 2077, GTA San Andreas ve Vice City hayran yapımlarıyla gerçekten neredeyse her oyunu müthiş grafiklerle görme fırsatını yakaladık. Bugün gerçekleşen Summer Game Fest 2022’de Layers of Fears Unreal Engine 5 oyun motoru geliştiriliyor denildi. Popüler korku oyunu Layers of Fear’in devamı olacak.

Layers of Fears Unreal Engine 5 yapımı olarak yeni nesile geliyor

Bloober Team şimdiye kadar verdiği küçük ayrıntıların ardından Layers of Fear’in devam oyunu Layers of Fears’ı oyuncularla paylaştı. Oyun stüdyosu Layers of Fear serisinin yanında yine psikolojik korku oyunları The Medium, Blair Witch ve karanlık Cyberpunk macerası Observer ile de tanınıyor.

Unreal Engine 5 oyun motorunun oyunun sadece grafiklerini iyileştirmekle kalmadığı, korku deneyimini bir başka seviyeye taşıdığı yayınlanan fragmandan anlaşılıyor. “Psikedelik kronik korku” fragmanda vurgulanırken oyunun 2023 yılında PlayStation 5, Xbox Series X,S ve PC’ye çıkacağı açıklandı. Dolayısıyla eski nesil oyun konsolları geride bırakılıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 18:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2022 00:53
Bu oyun serisinin güzelliği başka hiçbir korku oyununda görmediğim derecede zengin görsel ve işitsel imgelemlere sahip olması ve bunlarla orijinal şekilde hikaye anlatması. Sabırsızlıkla bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Layers of Fears Unreal Engine 5 yapımı olarak geri dönüyor
İlginizi Çekebilir