League of Legends 11.1 yama notları yayınlandı

Özgür Deveci 6.01.2021 - 11:12
Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler MOBA oyunu League of Legends'ın 11.1 yama notları yayınlandı.

League of Legends'ın 11.1 yaması büyük değişikliklerin olduğu bir yamadan ziyade daha çok iyileştirmelerin ve bazı ayarlamaların olduğu bir yama olarak karşımıza çıkıyor. Şampiyon ve eşya ayarlamaları dışında can çalma niteliğini netleştirildiği bu yamada, Üstatlık ve Şampiyonluk Aşamalarının açılma sistemi de değişiyor.

Şampiyonluk ve Üstatlık Aşamaları hâlâ sunucudaki en iyi birkaç yüz oyuncuyla sınırlı ama artık Ustalık oyuncularının Üstatlık'a ulaşması için en az 200 LP'ye ve Üstatlık oyuncularının Şampiyonluk'a ulaşması için en az 500 LP'ye sahip olması gerekiyor. Ayrıca Üstatlık ve Şampiyonluk Aşamaları artık sezon başlangıcında kilitli değil. Böylece sunucunuzdaki ilk Üstatlık veya Şampiyonluk oyuncusu olma yarışınız birinci günden başlıyor!

League of Legends 11.1 yama notları yayınlandı

League of Legends 11.1 yama notları yayınlandı

Riot Games'in 11.1 yamasını aktif etmesiyle yüzünü biraz fazla sık gördüğümüz Fiddlesticks, Master Yi ve Pantheon zayıflarken, ilgiye ihtiyacı olan Gnar, Karma, Qiyana, Ryze ve Xayah güçlendi. Son yamadaki değişikliklerin ardından Yasuo ve Yone'de bazı güncellemeler aldı.

Şampiyonlar

Fiddlesticks: W'nun bekleme süresi arttı.

Gnar: Mega Gnar'ın Q'sunun taban hasarı ve yavaşlatması arttı. Mini Gnar'ın E'sinin saldırı hızı süresi arttı. Mega Gnar'ın E'sinin menzili arttı.

Karma: E'nin kalkan gücü ileri yetenek seviyelerinde arttı.

Master Yi: Q'nun bekleme süresi ileri yetenek seviyelerinde arttı.

Pantheon: Taban can yenilenmesi azaldı. W'nun güçlendirilmiş saldırı gücü artışı azaldı.

Qiyana: Taban can büyüme oranı ve saldırı gücü arttı.

Ryze: Q'nun bedeli artık sabit değil.

Xayah: E'nin bekleme süresi ve mana bedeli azaldı.

Yasuo: Taban saldırı gücü büyüme oranı azaldı. Pasifin ilave kritik vuruş ihtimali arttı; fazlalık kritik vuruş ihtimalinin saldırı gücüne dönüşme oranı azaldı.

Yone: Taban saldırı gücü büyüme oranı azaldı. Pasifin ilave kritik vuruş ihtimali arttı; fazlalık kritik vuruş ihtimalinin saldırı gücüne dönüşme oranı azaldı.

Son olarak Yağmacı Kled, Yağmacı Kalista, Yağmacı Xin Zhao, Gardiyan Quinn ve Gardiyan Gragas kostümleri 7 Ocak 2021 tarihinde çıkıyor. Ayrıca bu yamanın çıkışını takip eden günlerde kostümlerin renk paketlerini de mağazada bulabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends 11.1 yama notları yayınlandı
İlginizi Çekebilir