League of Legends 11.6 yama notları yayınlandı

Özgür Deveci 17.03.2021 - 16:25
Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler MOBA oyunu League of Legends'ın 11.6 yama notları yayınlandı.

Riot Games'in 11.6 yamasını aktif etmesiyle yüzünü biraz fazla sık gördüğümüz Gnar, Hecarim, Karthus, Renekton, Urgot ve Lillia zayıflarken, ilgiye ihtiyacı olan Akali, LeBlanc, Pyke, Sylas, Volibear ve Xin Zhao güçlendi. Bu yamada Xin Zhao'ya getirilen yeniliklerin yanı sıra sistemsel iyileştirmeleri (örn. rünler ve eşyalardan gelen) genel olarak azaltmaya yönelik değişiklikler yapılmış. Ayrıca Savaş Akademisi Garen, Savaş Akademisi Wukong, Savaş Akademisi Caitlyn, Savaş Akademisi Yone, Savaş Akademisi Leona ve Savaş Akademisi Leona Prestij Serisi kostümleri 18 Mart 2021 tarihinde yayınlanacak.

League of Legends 11.6 yama notları yayınlandı

League of Legends 11.6 yama notları yayınlandı

Akali: Taban canı azaldı ve can büyüme oranı arttı. Pasifin enerji yenilemesi kalktı. Q'nun bedeli ilk yetenek seviyelerinde arttı, ileri yetenek seviyelerinde azaldı; ilave hasarı kalktı. W artık Akali'nin azami enerjisini arttırıyor. E'nin toplam hasarı arttı; ilk vuruşunun hasar oranı azaldı; ikinci vuruşunun hasar oranı arttı. R'nin ilk atılması artık büyü hasarı veriyor ve hasarı ileri yetenek seviyelerinde yetenek gücüne bağlı olarak artıyor.

Gnar: W'nun ilave taban hasarı azaldı.

Hecarim: Q'nun taban hasarı ileri yetenek seviyelerinde azaldı.

Karthus: Q'nun taban hasarı ileri yetenek seviyelerinde azaldı.

LeBlanc: W'nun bedeli ileri yetenek seviyelerinde azaldı.

Lillia: R'nin bekleme süresi arttı.

Pyke: E'nin bekleme süresi artık sabit değil.

Renekton: R'nin ilave canı ileri yetenek seviyelerinde azaldı.

Sylas: Pasifin İsyanın Zinciri etkisinin ilave saldırı hızı arttı. W'nun bekleme süresi, bedeli ve iyileştirme oranı azaldı.

Urgot: W'nun isabet hasarının etkililiği azaldı.

Volibear: W'nun canavarlardan elde ettiği iyileştirme artık yarıya inmiyor. E'nin sınırlı hasarı artık sabit.

Xin Zhao: Pasifin iyileştirmesi azaldı; yük tüketimi hatası giderildi. Q'nun ilave taban hasarı ilk yetenek seviyelerinde azaldı. W'nun bekleme süresi azaldı; bedeli arttı; minyonlara verdiği hasarın azalma oranı artık sabit değil, isabet alanı ayarlandı. W1'in kullanım süresi artık sabit. W2'nin hasarı artık kritik vuruş ihtimaline bağlı olarak artıyor; W2'nin menzili ve atış hızı arttı; W2 artık rakiplere meydan okuyor. Ayrıca pasifin iyileştirmesinin yetenek gücü oranı arttı. W2'nin hasar oranı artık yetenek gücüne bağlı olarak artıyor. R artık yetenek gücüne bağlı olarak güçleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends 11.6 yama notları yayınlandı
İlginizi Çekebilir