League of Legends arayüzü neredeyse tamamen değişiyor

Yiğit Teker 4.06.2015 - 16:47
LoL oyuncularına yeni bir güncelleme haber geldi!
Geçtiğimiz aylarda değişen League of Legends haritasından sonra kullanıcılar oyun arayüzüne ne zaman güncelleme geleceği konusunu forumlarda tartışmaya başlamıştı bile. 04.06.2015 itibarıyla Türkiye League of Legends sitesinden yapılan resmi bir açıklamada oyunda gerçekleşecek değişiklikler açıklandı. Daha sade bir arayüz ile kullanıcılara kolaylık sağlanacağı açıklanan güncellemeler ise şu şekilde;

- Taktiksel kahraman ekranı

Eskiden sol tarafa dayalı olan kahraman ekranı ortaya yuvarlak bir şekilde geliyor. Bu sayede ekranda daha az yer kaplayan oyuncu paneli ortaya şekiliyor veh arita hakimiyeti arttırılıyor. Ayrıca dost kahramanlarda ekranın sol tarafından alınarak sağda bulunan haritanın üstüne taşınıyor ve oyun ekranı olabildiğince boşaltılıyor.

League of Legends arayüzü neredeyse tamamen değişiyor
-Ejderha, Baron ve istatistikler bir araya geliyor!

Oyuncuların tab tuşuna basarak görebildiği süreler ve rakiplerin ölüm süreleri de haritanın üzerine geliyor. Bu sayede ölen düşmanlarınızın doğma sürelerini görmek için elinizi tab tuşunda tutmanıza gerek kalmadan harita üzerinden gözlemleyebileceksiniz. Bu arada sağ üstte yer alan istatistik ekranınızda mini harita çerçevesine içine gömülüyor ve bütün istatistikleri tek noktaya bakarak gözlemlemenize imkan sağlıyor.

League of Legends arayüzü neredeyse tamamen değişiyor
Skor panosu basitleşti...

Bu güncellemede karşımıza çıkan son güncelleme ise skor ekranına geldi. 2 takım oyuncularını yan yana dizen alıştığımız skor panosu artık düzenlenebiliyor. İstediğiniz kahramanları karşı karşıya getirmenize olanak sağlayan bu güncelleme sayesinde aynı koridorda çarpışan oyuncuları kıyaslamanız daha rahat olacak. Ayrıca artık eşyalar sizin koyduğunuz sıraya göre değil fiyatlandırmasına göre görünecek. Böylece pahalı eşyalar en başta görünürken ucuz eşyalar en sonda yer alacak ve rakibinizin ne durumda olduğunu daha iyi anlayabileceksiniz.

League of Legends arayüzü neredeyse tamamen değişiyor
Kullanıcıların merak ettiği sorulardan biri olan "Kaldırılan bilgi var mı?" sorusu ise hayır olarak cevaplandı. Şu an açık beta sürecinde olan uygulama yeterli veriler toplantıktan sonra bütün oyunculara geniş bir güncelleme olarak sunulacak.
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 21:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2015 16:23
O Bu Değilde League Of Legend Son Zamanlarda Smite'den Almaya Başladı Mesela
Ekko'nun Ultisinde Birkaç Saniye Öncesine Dönme=Smite'de Chronos'un Ultisi İle 8 Saniye Önceki Konumuna Dönüp 8 Sn Önceki Can Ve Manasını Alması
Karakter Ustalık Seviyesi=Smite Tanrı Ustalık Sistemi
Bu Smite İlk Arayüzü
Kalan Karakter: 300 Gönder
RedragonN
RedragonN 12.06.2015 18:31
Müthiş olmuş daha anlaşılır
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2015 00:32
Şu oyundan ne anlıyorlar bir çözemedim.
:) bende sevmeye çalıştım bu kadar millet srviyorsa bişeyi vardır drdim ama bulamadım :)

Yani küçük anime tipli karakterli çizgi bir roman kitabındaki grafiklerin üstünde gezdirmesi nedirki :)
tuşa bas dövüşsün .
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2015 08:34
dünyanın en zevkli oyunu ya. ilk başta bende öyle diyordum arkadaşla tartışıyorduk hatta o oyuna girecem dediğinde ama oynamaya başlayınca bağımlısı oldum.
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2015 13:03
Bende seninle aynı fikirdeyim tam 2 ila 3 sene defalarca uğraştım sevmek için ama banamısın demedi sevemedim :) MMOFPS ve MMORPG deyip susarım ben :D
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2015 01:31
Eğer eski topraksan oyun dünyasında bize gelmez o oyunlar.
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2015 00:24
Iste oyle tusa bas dovussun diyerek olmuyor ne yazik ki :) Oyle oynarsan muhtemelen cok kufur ve sikayet yer hesabini kapattirirsin :). Bu oyunu iyi yapan sey taktik ve refleksler. Bunun disinda tabi takim oyunu da oyun sonlarinda son derece hayati oluyor. Ha ben MMORPG yi tercih ederim o ayri :)
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2015 13:05
Bende senin gibiydim. hiç sevmezdim sonra kendimi zorladım oynadım. kill almanın sadistçe hazzını yaşadım :D sonra sevdim. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Revenant
Revenant 4.06.2015 17:54
Oyundan çok oyuncuları değiştirirseler daha iyi oyun olabilir.
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2015 13:05
Basılması gereken en önemli noktaya bütün parmaklarını basmışın...:D
Kalan Karakter: 300 Gönder
THalMR
THalMR 6.06.2015 00:20
ben 3.sezonda oynamaya başladım 4 5 bıraktım.
nerde eskitad nerde eski oyuncular .
:(
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends arayüzü neredeyse tamamen değişiyor
İlginizi Çekebilir