League of Legends dizisi Arcane için yeni video yayınlandı

Ersin Kılıç 4.05.2021 - 14:50
Netflix ve Riot Games sonbaharda yayınlanacak League of Legends dizisi Arcane için yeni bir fragman paylaştı

League of Legends dizisi Arcane uzun bir süre önce duyurulsa da son olarak pandemi süreci nedeniyle bazı gecikmelerin yaşandığı açıklamaları gelmişti. Geçtiğimiz saatlerde ise Netflix ve Riot Games ortaklığında geliştirilen League of Legends dizisi için yeni ve duyuru maiyetinde bir fragman yayınlandı. Fragmanda animasyon dizisinin bu sonbahar aylarında Netflix üzerinden yayınlanacağı da belirtilmiş. Yayınlanan fragmana ve Riot tarafından yapılan resmi açıklamaya aşağıdan göz atabilirsiniz.

League of Legends dizisi Arcane fragmanı yayınlandı

Dizi, Riot Games'in televizyon için hazırlanan ilk dizisi niteliğinde. Riot'un dünya çapında popülerliğe sahip League of Legends evreninde geçen Arcane, Riot Games'in Fortiche Productions ortaklığı ile geliştirip yapımcılığını yaptığı bir animasyon dizisi. Ütopik şehir Piltover ve ezilen yeraltı şehri Zaun'da geçen hikâye, efsaneleşmiş iki LoL şampiyonunun kökenlerini ve onları koparan gücü konu alıyor.

“Dizi, heyecan dolu bir görsel şölen vadediyor” 

Netflix Orijinal Animasyon Direktörü, Dominique Bazay: "League of Legends dünya çapında coşku yaratıp taraftar topluyor ve bu evrende geçen ilk televizyon dizisi Arcane'e ev sahipliği yapmaktan müthiş bir heyecan duyuyoruz. Dizi, izleyicilerin hop oturup hop kalkmasını sağlayacak, heyecan dolu bir görsel şölen vadediyor." 

Riot Games Entertainment Küresel Başkanı Shauna Spenley, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Arcane, bizden League of Legends dünya ve şampiyonlarını daha derinlemesine ele alan, daha fazla sinematik deneyim isteyen oyuncu ve taraftarlarımıza bir mektup olarak tasarlandı. Olağanüstü küresel markası ve paylaştığımız seçkin, kaliteli içerikler sunma hedefiyle Netflix; Arcane'i dünyanın dört bir yanındaki oyunculara ulaştırmamızı sağlamak için en ideal partner.  

League of Legends dizisi Arcane için yeni video yayınlandı

Riot Games hem oyun içindeki hem de oyun dışındaki küresel kitlesini büyütmeye devam ediyor. Videoları dünya çapında 14 milyardan fazla izlenmeye sahip Riot Games’in espor ayağı olan League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası, birçok metrikte rekor kıran izlenme sayılarıyla dikkat çekiyor. Dünya genelinde tüketilen toplam bir milyar saatten fazla şampiyona içeriği, LoL'ü gezegenin en çok izlenen esporu konumuna taşırken final karşılaşması, dakika başına 23,04 milyon izleyiciye erişti ve anlık en yüksek izleyici sayısında 45 milyona ulaştı.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2021 16:02
İonia ve Noxus savaşı gelirse işte o zaman baya tutar bu film işi 40 yılın vurgunu olur xD
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2021 09:25
Netflix bu ara oyun dizilerine el attı. Önce DOTA animasyonu şimdi de LOL
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2021 09:20
acaba bu diziden sonra hangi runaterra ülkeleri ile dizi çıkarıcaklar bence bilgewater ile ilgili dizi cıkarsalar baya tuttar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2021 09:12
efsane olur gibi .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2021 09:07
Riot games varsa işin icinde... Bitmistir.. Heyecanla bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends dizisi Arcane için yeni video yayınlandı
İlginizi Çekebilir