League of Legends için yeni bir sinematik daha paylaşıldı

Furkan Güler 28.07.2018 - 02:52
LoL dünyasının en derin hikayeye sahip karakteri Ryze'ı anlatan sinematik oldukça güzel.

Video oyun dünyasının en değerli oyunlarından bir tanesi olan League of Legends için yeni bir sinematik daha yayınlandı. Her bir sinematikten sonra kaliteyi yukarılara taşıyan Riot Games, bu kez Ryze'ın hikayesini anlatıyor. Güçlü bir rün büyücüsü olan Ryze, Runeterra'da dağılmış olan rünleri toplar ve kimselerin ulaşamayacağı bir yere hapseder. Sahibine sonsuz güç bahşeden bu rünler, kullanıldığı zaman vazgeçilemez olur. Ancak Ryze'ın bu rünlere karşı koyacak cesareti vardı. Sinematik içerisinde rünler kullanıldığında ortaya çıkan sonuçları hayal eden Ryze, arkadaşlarının yardımıyla rünleri nasıl ele geçirdiğini gösteriyor.

League of Legends için yeni bir sinematik yayınlandı

League of Legends'ın en eski karakterlerinden bir tanesi olan Ryze'ın hikayesi de bir o kadar derin. League of Legends karakterleri arasında en ilgi çekici hikayelerden bir tanesine sahip olan Ryze son olarak geçtiğimiz dönemlerde baştan yapılmış ve yetenekleri değiştirilmişti.

Espor sahnesinde neredeyse rakip tanımayan League of Legends, bu tarz sinematikleriyle topluluğunu bir arada tutmayı başarıyor. Bakalım Riot Games, bir sonraki sinematik videoyu hangi kahraman için yapacak?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2018 00:12
Abi lolden once dota vardi. E sporun en koklu mobasidir dota2
MK Okuru
MK Okuru 30.07.2018 15:39
Dota 2 Lolden sonra cikti. Illaa koklusu diyeceksen Dota de bari...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2018 16:39
Bu arkadaş aslında türk ve gerçek adı Rıza
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends için harika bir sinematik daha yayınlandı
İlginizi Çekebilir