League of Legends Kış Mevsimi Finali tarihi belli oldu

Ersin Kılıç 25.03.2021 - 10:49
2021 League of Legends Kış Mevsimi Finali 17 Nisan Cumartesi günü Riot Games Espor Sahnesi’nde seyircisiz olarak gerçekleşecek.

Riot Games yaptığı açıklama ile 2021 League of Legends Kış Mevsimi Finali tarihini duyurdu. VFŞL’de 9 hafta süren heyecan dolu lig aşamasının tamamlanmasıyla finaller ufukta göründü. 2021 Kış Mevsimi Finali, 17 Nisan Cumartesi günü Riot Games Espor Sahnesi’nde seyircisiz olarak gerçekleşecek. Firmanın konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;

League of Legends Kış Mevsimi Finali 17 Nisan'da düzenlenecek

2020 Kış Mevsimi’nin ortasına kadar Riot Games Espor Sahnesi’nin ev sahipliği yaptığı Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi, pandemi gerçeğiyle birlikte oyuncuların maçlara evlerinden katıldıkları çevrimiçi bir sisteme geçiş yapmıştı. Riot Games, 2021 Kış Mevsimi Finali için takımların bir dizi Covid önlemiyle birlikte Sahne’ye döneceklerini açıkladı.

Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Final tarihi belli oldu

17 Nisan Cumartesi günü Riot Games Espor Sahnesi’nde gerçekleşecek Kış Mevsimi Finali için, final maçlarına yakışacak bir izleyici deneyimi sunmak adına, kapsamlı önlemler alınarak finalistlerin sahnede mücadele edecekleri bir yayın akışı üzerinde çalışılıyor.

League of Legends Kış Mevsimi Finali tarihi belli oldu

Final serisi, her zaman olduğu gibi lolesports.com, twitch.tv/riotgamesturkish ve youtube.com/lolespor’da canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmaları lolesports.com üzerinden takip edenleri, maçların önemli anlarında düşen sürpriz ganimetler bekliyor olacak!

KMF’deki yayın ekibi, maç önü programı ve sürpriz konuklar gibi birçok detay önümüzdeki günlerde Riot Games sosyal medya hesaplarından duyurulacak. Ayrıca Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi şampiyonu, ülkemizi 6 - 23 Mayıs tarihleri arasında İzlanda’nın başkenti Reykjavik’te düzenlenecek MSI’da temsil edecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends Kış Mevsimi Finali tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir