League of Legends Milio duyuruldu. Milio Yetenekleri ve özellikleri

Ersin Kılıç 7.03.2023 - 14:41
League of Legends Milio şampiyonu çıkan dedikoduların ardından resmen duyuruldu. Milio yetenekleri ve özellikleri haberimizde.

Riot Games, League of Legends oyunu için yeni şampiyonunu da tanıttı. League of Legends Milio isimli şampiyonun özellikleri ve yeteneklerine dair açıklamalar da oyunun resmi sitesi üzerinden yayınlandı. Yeni şampiyon Milio yetenekleri ve açıklanan özellikleri şu şekilde;

League of Legends Milio duyuruldu

Genç Milio ailesinin nesiller önce sürüldüğü Ixtal sınırındaki uzak bir köyden geliyor. Benzersiz dünya görüşü sayesinde uzmanlaştığı ateş aksiyomunu başkalarını iyileştirmek ve onlara yardım etmek için kullanıyor. Ailesini Yun Tallar arasındaki eski ihtişamına kavuşturma sorumluluğu omuzlarına yüklenen Milio, bu amaçla rahat köy hayatını geride bırakıp Ixtal'ın vahşi ormanlarında yolculuğa çıkıyor. Ancak ülkenin başkenti Ixaocan'da onu neyin beklediğine dair hiçbir fikri yok...

League of Legends Milio duyuruldu. Milio Yetenekleri ve özellikleri

"Sevgili ailem, yeniden selamlar! Bugün ne gördüğümü tahmin bile edemezsiniz..."

Milio iyileştiren ateş konusundaki uzmanlığını asla sönmeyen bir alev oluşturmak için kullanıyor ve bu alevi kendi yaptığı sırt çantası fırıncıkta taşıyor. Tabii Milio'nun alevi sevimli mi sevimli, insan benzeri bir şekle bürünüyor ve Milio ona "Kankateş" adını veriyor. Ayrıca Milio fırıncığından daha küçük kankateşler çıkarıp onları büyüsünün bir uzantısı olarak kullanabiliyor. Resmi bir eğitimden geçmeyen Milio'nun ateş aksiyomunu kullanma tarzı, Qiyana gibi eğitim almış kişilere kıyasla çok daha esnek kalıyor. Bir de evinden çok uzakta olduğu için kankateşlerinin her birine aile üyelerinin kişiliklerinden özellikler veriyor ve hatta onlarla sohbet bile ediyor.

YETENEKLER: 

Pasif - Ateş Parçası

Milio'nun yetenekleri temas ettiği takım arkadaşlarını efsunlayarak onların bir sonraki hasar veren saldırılarının ilave anlık hasar vermesini ve hedefi yakmasını sağlar.

Q - Süper Güçlü Ateş Şutu

Milio bir topu tekmeleyerek rakibini geri savurur. Top hedefine isabet ettikten sonra havaya yükselir ve rakibe doğru yere düşer. Topun etki alanındaki rakipler hasar alır ve yavaşlar.

W - Sıcacık Kamp Ateşi

Milio takım arkadaşlarını iyileştiren bir güçlendirme alanı oluşturur. Alanın içindeki takım arkadaşlarının saldırı menzili artar. Alan, kullanım noktasına en yakın olan takım arkadaşını takip eder.

E - Kor Kucak

Milio bir takım arkadaşına kalkan vererek ona geçici olarak hareket hızı kazandırır.

R - Hayat Alevi

Milio yaraları saran bir alev dalgası göndererek menzildeki takım arkadaşlarını iyileştirir ve üstlerindeki kitle kontrolü etkilerini kaldırır.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2023 17:25
güzelmiş ya baya diss engeç herosu
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends Milio duyuruldu. Milio Yetenekleri ve özellikleri
İlginizi Çekebilir