League of Legends: Wild Rift nasıl olmuş?

Ersin Kılıç 10.12.2020 - 15:13
League of Legends: Wild Rift hem iOS hem de android platformlarında açık betası ile birlikte oyuncuların karşısına çıktı.

League of Legends Wild Rift açık betası nihayet bugün itibari ile ülkemizde de oyun severlere sunuldu. Hem iOS hem de Android platformuna gelen oyun, basit bir şekilde anlatmak gerekirse League of Legends deneyimini mobil platformlara getiriyor.

League of Legends: Wild Rift açık betası başladı

Başarılı bir arayüze sahip olan League of Legends Wild Rift şu anda 50'den fazla şampiyona sahip. Bu sayı ilerleyen dönemlerde artacak. Oyunun en güzel tarafı ise tıpkı PC sürümünde olduğu gibi Pay to Win dinamizmini içermiyor olması. Yani oyunda satın alınacak şeyler sadece kozmetik eşyalar olarak kalacak.

Grafikleri ve animasyon kalitesiyle de oldukça iyi duran League of Legends Wild Rift, yeni bir harita tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Sihirdar Vadisi baz alınarak oluşturulan bu harita tasarımı tamamen mobil platformlar düşünülerek ortaya çıkartılmış. Hem orman tarafında hem de kule gibi noktalarda önemli değişiklikler göze çarpıyor. League of Legends: Wild Rift için hazırladığımız videoya aşağıdan göz atabilir ve oyunun genel dinamiklerinin nasıl olduğuna bakabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends: Wild Rift nasıl olmuş?
İlginizi Çekebilir