Riot Games, yeni şampiyon Meraklı Bukalemun Neeko'yu duyurdu

Korhan ONUK 20.11.2018 - 13:42
Meraklı ve sevimli bir şampiyon bizleri bekliyor.

Riot Games'in geliştirdiği ve dünya çapında milyonlarca oyuncunun oynadığı League of Legends'a yeni şampiyon geliyor. Meraklı Bukalemun Neeko adıyla gelecek olan karakter için bir video yayımlandı.

Neeko, oyundaki büyücü boşluğunu dolduracak.

Yayımlanan videoya baktığımızda Neeko karakterinin sevimli bir büyücü olacağını görüyoruz. Ancak karakterin yetenekleri League of Legends içinde farklılık oluşturacak gibi duruyor

Videoda gördüğümüz ilk yetenek (ve muhtemelen en ilginç olanı) Neeko'nun takım arkadaşlarının görünüşlerini kopyalayabiliyor oluşu. Bu yetenek görünüşe göre hasar aldığınızda ve belli bir süre sonunda kapanıyor. Bunun takım savaşlarına katkısının büyük olacağını söyleyebiliriz.

Neeko'nun bir diğer yeteneği ise LeBlanc gibi kendi klonunu çıkartabiliyor oluşu. Ayrıca kılığına girdiği takım arkadaşının görünüşündeyken de bu özelliği kullanabiliyor. Kafa karıştırmak ve diğer koridorlara yardıma gittikten sonra kaçmak için birebir.

Karakterimizin basit yeteneklerinden birisi ileriye doğru atılan bir partikülden oluşuyor. Bu yetenek ile vurulan kişi işaretleniyor ve basit saldırımız ile birlikte fazladan hasar alıyor. Neeko'nun son yeteneği (ultimate) ise alan hasar verecek. Detaylarını tabii ki şampiyon tanıtıldığında öğreneceğiz.

Riot Games, her geçen gün League of Legends'a yeni şampiyonlar katmaya devam ediyor. Meraklı Bukalemun Neeko, açıkçası beğendiğim bir karakter oldu. Siz yeni karakter hakkında ne düşünüyorsunuz, oyundaki büyücü eksikliğine bir nebze de olsa çare olabilir mi?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2018 14:21
Sevgili editör yaptığın tüm moba haberleri lol üzerine, sanırım lol oynadığınız için. Dota2 bugün baştan aşağıya değişti tek bir haber dahi yayımlamadınız. Biz dota sever okurlarınızı üzüyorsunuz
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends'ın yeni şampiyonu Meraklı Bukalemun Neeko duyuruldu
İlginizi Çekebilir