League of Legends'ın yeni şampiyonu Samira tanıtıldı

Özgür Deveci 31.08.2020 - 13:33
Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler MOBA oyunu League of Legends'ın yeni şampiyonu Samira tanıtıldı.

Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler MOBA oyunu League of Legends'ın yeni şampiyonu Samira tanıtıldı. League of Legends'ın resmi YouTube kanalında yayınlanan tanıtım videosunun açıklamalarında "Koy cebine. Samira rakiplerini en havalı şekilde katletmeye çalışırken stil göstergesini dolduran, yetenekli ve acımasız bir nişancı. Çünkü mesele kazanmak değil, heyecanın tadına varmak." ifadesi yer alıyor. Buradan anlaşılıyor ki, yeni şampiyonumuz Nişancı rolünde olacak.

League of Legends'ın yeni şampiyonu Samira tanıtıldı

Çöl gülü Samira'nın yetenekleri sızdırıldı

Samira'nın yetenekleri henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak oyunun PBE sürümünden oyun dosyalarına ulaşılarak şampiyonun yetenekleri sızdırıldı. Nişancı rolünde olacak şampiyonun tüm yeteneklerine aşağıdan bakabilirsiniz. Samira, 10.18 yamasıyla birlikte aktif olacak.

Pasif - Daredevil Impulse: Samira, önceki vuruşuna bağlı olarak yetenekleriyle bir kombo oluşturur. Her bir kombo onun stilini artırır. Samira her kombo seviyesi için belirli bir miktar hareket hızı kazanır. Samira’nın yakın mesafe saldırıları bonus yetenek gücü hasarı verir ve bu hasar rakibin eksik canına bağlı olarak artar. Samira’nın hareketi kısıtlanmış rakiplerine yaptığı saldırılar rakibini savurur ve altı ayrı saldırı hasarı verir. Ayrıca Samira saldırı menzilinin dışındaki hedeflere hızla ilerler.

Q - Flair: Samira, isabet alan ilk rakibe fiziksel hasar veren bir atış yapar. Bu yetenek yakın dövüş menzilindeki bir düşmana doğru kullanılırsa, Samira bunun yerine kılıcını savurarak fiziksel hasar verir. Her iki vuruş da %25 bonus hasarla kritik vuruş etkisi uygulayabilir. Şampiyonun Q yeteneği, E yeteneği ile birlikte kullanılırsa Samira yoluna çıkan tüm düşmanlara saldırır.

W - Blade Whirl: Samira etrafını bir saniyeliğine keserek düşmanlara iki kez fiziksel hasar verir ve bölgeye giren tüm düşman saldırılarını yok eder.

E - Wild Rush: Samira bir düşman veya müttefikin üzerinden geçerken, içinden geçtiği düşmanları keser ve ekstra saldırı hızı kazanır. Bir rakip şampiyonu öldürmek, bu yeteneğin bekleme süresini sıfırlar.

R - Inferno Trigger: Samira bu yeteneği sadece S stili ile kullanabilir. Samira silahlarından bir dizi atış yapar ve etrafındaki tüm düşmanları iki saniyede 10 kez boyunca çılgınca vurur. Her atış fiziksel hasar verir ve can çalma sağlar. Yapılan her saldırı ayrıca kritik vuruş yapabilir.

Son olarak çöl gülü Samira için yayınlanan şampiyon önizlemesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2020 14:08
ultisi biraz kopya gibi olmuş. ( overwatch da ki reaper )
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2020 09:29
eski fio usunada benziyor biraz
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2020 22:12
dedi DMC oynamamış arkadaş. karakter bildiğin Dante kopyası olmuş;

https://www.youtube.com/watch?v=rFajRQ5WSIA
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends'ın yeni şampiyonu Samira tanıtıldı
İlginizi Çekebilir