League of Legends'ın yeni şampiyonu Viego tanıtıldı

Özgür Deveci 24.01.2021 - 17:50
Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler MOBA oyunu League of Legends'ın yeni şampiyonu Viego tanıtıldı.

Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler MOBA oyunu League of Legends'ın yeni şampiyonu Viego vadiye indi. Geliştirici ekibin şampiyon tasarımcısı August "August" Browning, Viego ile ilgili "Senna'yla ilgili çalışmalarım bittikten sonra Baş Yapımcı Ryan 'Reav3' Mireles, oyuncuların özellikle de bir süredir bildikleri şampiyonlar arasında hikâye bağlantıları olmasından ne kadar hoşlandıklarını söylemişti. Oyuncular Senna, Lucian ve Thresh'in hikâyelerindeki gelişmelerden çok memnun kalmışlardı. Ben Mahvolmuş Kral'ı çıkarıp bu hikâyeyi bitirmemiz gerektiği şeklinde şaka yapınca Reav3 bana baktı ve 'Harika bir fikir. Sıradaki şampiyonun Mahvolmuş Kral o zaman' dedi." ifadelerinde bulundu.

League of Legends'ın yeni şampiyonu Viego tanıtıldı

Kılıç tekrar efendisinde

Mahvolmuş Kral, LoL tarihindeki en sembolleşmiş karakterlerden biri. Ama altını çizmek gerek, tarihindeki. Viego'nun yaşamı ve Afet'e sebep olan olayların üzerinden 1000 yıl geçti ve etkileri hâlâ Runeterra'nın dört bir yanında hissedilse de tüm bu olaylar, dünya tarihindeki karanlık bir sayfadan ibaretti... Şu ana dek.

Pasif - Kralın Hükmü: Viego, öldürdüğü ve ya asist yaptığı şampiyonlara geçici olarak sahip olabilir ve maksimum sağlıklarının bir kısmını iyileştirebilir. Sahiplik sırasında, Viego’nun eşyaları, saldırıları ve nihai olmayan yetenekleri, öldürülen düşmanlarınınkiler haline gelir ve ultisini tekrar kullanabilir. Viego bir düşman haline bürünmüşken, rakip şampiyonlara doğru ilerlerdiğinde ilave hareket hızı kazanır.

Q - Mahvolmuş Kralın Kılıcı

Pasif: Viego’nun saldırıları hedefin mevcut canının yüzdelik bir bölümünü hasar olarak rakibe verir. Viego, yakın zamanda bir yetenekle vurduğu bir düşmana saldırdığında, rakibe 2 kere saldırır. İkinci vuruş, normal hasar vermek yerine hedeften can alır, ancak yine de isabet etkileri uygular ve kritik vuruş yapabilir. Bu pasif, ele geçirme sırasında korunur.

Aktif: Viego kılıcını ileri doğru saplar ve isabet alan tüm rakiplere hasar verir.

W - Hortlağın Dişleri: Viego biraz bekledikten sonra öne doğru atılır, isabet ettiği ilk düşmanı sersemleten ve ona hasar veren bir sis patlaması savurur. Yeteneği doldurarak kullanmak, sersemletme süresini arttırır.

E - Ecel Yolu: Viego yakındaki bir duvarın etrafına bir sus bulutu sarar. Viego bu sis bulutunun içerisindeyken görünmez olur, bu esnada atak hızı ve hareket hızı kazanır.

R - Kederli Yürek: Viego rakip şampiyondan ele geçirdiği vücuttan çıkarak ileri doğru ışınlanır ve bu menzildeki en düşük can oranına sahip olan şampiyona saldırır ve buradaki şampiyonun can miktarına bağlı olarak hasar verirken; etrafta bulunan şampiyonları uzaklaştırır.

Son olarak Mahvolmuş Kral Viego için yayınlanan şampiyon tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 09:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2021 01:30
hocam hero çıkalı 2 gün oldu. neredeyse 1 ay önce pbe (test) sunucusunda oynanabilir olmuştu. siz kafayı mı yediniz? :D

-----------------------

Tanıtımını yeni yayınladılar.
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2021 20:29
bence siz takip etmiyorsunuz ama olsun :DDD
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2021 00:24
Tanıtılalı kaç hafta oldu. PBE de test edildi, 5 gün önce falan da oyuna getirildi.

---------------------------

Tanıtımı yeni yapıldı
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends'ın yeni şampiyonu Viego tanıtıldı
İlginizi Çekebilir