League of Legends'ta turnuva heyecanı

Ceyda Doğan 16.11.2012 - 16:45
Kış turnuvası başlıyor
League of Legends’daki turnuva heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Ulusal League of Legends turnuvasının hemen ardından çok daha yüksek ödüllü ve rekabeti bol League of Legends Kış Sezonu Turnuvası başlıyor.

League of Legends'ta turnuva heyecanı
İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Eskişehir, Bursa ve Mersin şehirlerinde bulunan internet kafelerin yanı sıra gene internet üzerinden çevrimiçi olarak dahil olabileceğiniz eleme noktaları da olacak.

Finallere kalacak olan 8 takıma toplam 200.000 civarında Riot Puanı dağıtılırken ayrıca birinci olan takım 15.000 TL, ikinci olan takım 7.500 TL ve üçüncü olan takım ise 5.000 TL’lik büyük para ödüllerinin sahibi olacak.

 
League of Legends'ta turnuva heyecanı
9 Aralık 2012’de başlayacak eleme maçları ile sahne alacak takımlar, finallerin gerçekleşeceği 19-20 Ocak 2013 tarihlerinde son sözü söyleyip mevsimsel turnuvaların ilki olan League of Legends Kış Sezonu Turnuvası’nın şampiyonu olmaya çalışacak. Turnuva sadece Türkiye sunucusunda bulunan takımlara açık olacaktır.

League of Legends'ta turnuva heyecanı
Ayrıca takımların tarafımızda kayıtlarının da bulunması gerekmektedir. (Riot Games turnuvalarına katılmak için turnuva@riotgames.com mail adresine ulaşarak, indireceğiniz dosyayı doldurup, takım adınızı içeren bir e-posta ile ulaştırabilirsiniz. Bu belgeyi doldurduktan sonra takımınızın kaydı oluşmuş olacaktır. Bu kayıt onayından sonra ise resmi olarak düzenlenecek tüm turnuvalara katılabileceksiniz. Kayıtlar açıldıktan sonraysa turnuvaya özel açılacak forum başlığının altına takım isminizi ve hangi ilden katılmak istediğinizi belirtmeniz gerekmektedir.)

-Basın Bülteni

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 15:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends'ta turnuva heyecanı
İlginizi Çekebilir