League of Legends'tan sihirdarlara mesaj var!

Ceyda Doğan 14.09.2012 - 11:11
Brolaf yanında Viking Tryndamere geliyor!
Gündemden düşmek bilmeyen Riot'un vazgeçilmez oyunu League of Legends yepyeni bir haberle karşınızda.

Oyunda toplamda 4 adet sunucu bulunuyor. Kuzey Amerika (USA), AB Batı (EU West), AB Kuzey ve Doğu (EU East) ve Brazilya (Portekiz). Bunlarla bitmiyor, 5.sunucu oyuna güzel bir sürprizle geliyor nitekim bu sefer Türkiye sunucusu sizlerle buluşacak.

Olaf isimli şampiyonu takipçileri bilir.

League of Legends'tan sihirdarlara mesaj var!
Bu şampiyonla ilgili olan sürprizi birazdan açıklayacağız. Öncelikli olarak Türkiye sunucusu ile ilgili kısa bir bilgi verelim.

Tam sürüm eylül ayında çıkacak. Yani bu ay içerisinde detayları sizinle paylaşıyor olacağız. Bazı oyuncuların tepkisini alan, bazı oyuncuları ise sevindiren diğer bir haber ise Türkiye'deki hesapların otomatik olarak Türkiye sunucusuna taşınacak olması. Tamamen Türkçe seslendirmeler içerecek olan sunucuda avantajlar da mevcut. Riot Games tarafından düzenlenecek resmi turnuvalara katılabilmek ve dünya çapındaki turnuvalarda ya da League of Legends Sezon elemelerinde Türkiye’yi temsil etme şansı almak bunlardan bazısı.

Türk Lirası ile Türkiye’de geçerli ödeme sistemleri kullanılabilinecek. Otomatik hesap aktarımları Mart 2012 tarihinden bu yana EUNE ve EUW sunucularında Türkiye’den oynayan oyuncuları kapsayacak. Geçiş sürecinde sihirdar adınızı ve arkadaş listenizi kaybedeceksiniz. İşte bu noktada Riot ciddi tepki toplayacak gibi görünüyor. Çünkü şimdiden oyuncuların çoğu buna itiraz etmeye başladı bile. Onun dışında IP/RP miktarı, şampiyonlar ve kostümleri, ELO dereceleri, rün'ler değişiklik yaratmadan geçiş yapılacak.

Kapalı Beta’ya katılmış oyuncular, otomatik yapılacak olan geçişteki hediyeniz Brolaf kostümü olacak.

League of Legends'tan sihirdarlara mesaj var!
Transfer olan oyunculara verilecek Brolaf kostümü ise transfer edilen hesap geri aktarım süresi olan 2 hafta bittikten sonra hesaplara otomatik olarak yüklenecektir
Tryndamere adlı Şampiyon ve Viking Tryndamere kostümü de hediye edilecektir.

League of Legends'tan sihirdarlara mesaj var!
Yeni hesap oluşturmuş oyuncular için de bazı hediyeler hazırlanmış. 15 Günlük IP/XP Takviyesi sunucuya ilk girişte aktif hale gelecek ve Tryndamere adlı Şampiyon,Viking Tryndamere kostümü ise oyuna ilk kez giriş yaptıktan kısa bir süre sonra hesaplarına otomatik olarak eklenecektir.

Türkiye sunucusuna transfer olduktan 2 hafta süre boyunca eski sunucusuna dönmek isteyen oyuncu Mağazadan ücretsiz 1 hesap aktarım bileti alarak geri transfer olabilecek.

İşte League of Legends'ın bizlere mesajı. İyi Seyirler.


Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 08:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends'tan sihirdarlara mesaj var!
İlginizi Çekebilir