Valve firmasının başarılı oyunu "Left 4 Dead 2" için ilk indirilebilir içerik duyruldu. "The Passing" adı altında 2010 yılından önce yetiştirilmeye çalışılan oyun, Dead Center campaign bölümünün sonrasında geçiyor. Oyunda "Leaf 4 Dead 1" oyunundaki karakterlerin de bulunacağı ve dahası Survival, Versus ve Scavenge modları için yeni arenaların ekleneceği ve yeni co-operative challenge modununda bunların içinde bulunduğu açıklandı. Ayrıca oyunda yeni ateşli ve ateşsiz silahlar bulunacağıda açıklanan bir diğer detay. "The Passing" ayrıca yeni zombi klaslarını da içinde barındırıyor. Son olarak eklentinin hem Xbox 360 hem de PC için geldiğini belirtmekte fayda var.
KAYNAK vgchartz.com
Yorumlar (6)
kaç ay geçti 2009 un üzerinden yokmu bir haber
Saçmalamayın arkadaşlar, neden Half Life'ı yarım bıraksınlar öyle saçma işmi olur. Geç çıkarbilir ama hiç çıkarmamazlık yapmazlar. Kötü düşünmeyin.
ep3 için yeni bir motor geliştiriyorlardır umarım. yoksa belki de dünyaya fps kavramını öğreten bi fps yarım kalacak, sırf bu zombi oyunu için. bir oyuncu olarak böyle olmasını kesinlikle istemem.
ep3 e büyük yazık.......
Bu oyun ne kadar güzel olursa olsun bunun için half-life'yi harcamak aptallık sadece...
böyle giderse ep3 ü unutun derim ztn l4d 3 ile ilgili söylentiler çıktı bundan sonra ep3 zor diil hiç gelmez