Left 4 Dead'in yapımcısı yeni bir oyun geliştiriyor

Hürcan Köse 15.12.2016 - 12:22
O özlediğimiz L4D havasını geri getirebilecek mi?
Left 4 Dead serisi ile gerçekten sağlam bir başarı yakalayan, ancak Valve ile yolları ayırdıktan sonra farklı bir şeyler yapmaya çalışıp yine Left 4 Dead olmaya çalışan ve genel olarak oldukça başarısız kalan Evolve ile karşımıza çıkan Turtle Rock, yeni bir oyun için kolları sıvadı.

Left 4 Dead'in yapımcısı yeni bir oyun geliştiriyor
Çinli MMORPG firması Perfect World ile güç birleştiren Turtle Rock, yine Left 4 Dead ve Evolve tarzında, co-op oynanışa önem veren ancak çok daha büyük çaplı bir oyun geliştiriyor. Perfect World'ün yayınlayacağı oyun hakkında henüz başka herhangi bir bilgi bulunmuyor ancak çok içten dileklerimizle Evolve'dan feyz aldıklarını umuyoruz.

Doğrusu Perfect World ile çalışmaları nasıl bir getiri sağlayacak, kestiremiyoruz. Elbette Perfect World'ün kendi yapımı ve yıllardır geliştirmekte olduğu aynı isimli MMORPG oyunu Perfect World gerçekten sağlam bir başarıya sahip. Ancak Turtle Rock ile beraberlikleri nasıl bir sonuç doğuracak, hep beraber göreceğiz.
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 22:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
makaleLe
makaleLe 15.12.2016 13:51
NFS 2015 internetle çalışmasa bugün hangi noktada olurdu ?
The Crew MMO olcam dedi tamam kendine has bir kitlesi var ama nerede bu oyun ? beleşe dagıtıyor ubi.
Homefront 2 oyun bitmeyi bırak alfanın alfasında piyasaya sürmüşler resmen. Oyun öyle bir kasıyorki oyun hakkında yorum yapmak için bitirip gözlerini bozan insanlara saygı duyuyorum.
The Division, tamam internetle çalışan bir oyun olsun okey, ama o nasıl bir DLC politikasıdır arkadaş haritayı dlc ile açıyorsun, o nasıl bir downgradedirki gösterdiğin hiç birşeyi veremiyorsun...
Watch dogs 1 - benim için en iyi top 5 oyun listeme çok rahat girebilecek bir oyun. Oynadığım en sağlam oyunlardan. Ama milleti reklamlarla kandırıp, üstüne çok farklı bir oyun olmasına rağmen gta ile sidik yarışına sokmaları bu oyunun başarısını fazlasıyla gölgeledi. en nihayetinde oyunu böyle pazarlama kararı alanlar utansın.
No Man Sky, bir balonun patlaması, en nihayetinde adam gibi içerik olsa insanlar bu kadar amaçsız hissetmese bu kadarda karşı tepki gelmezdi bu oyuna.
Star Wars kötü oyunmuydu hayır, ama içerik kısırlığı senaryo olmayısı vereceği zararı eminimki vermiştir fazlasıyla. Yoksa starwars adı var o oyunda dahasını siz düşünün.
Evolve kötü oyunmuydu, hayır. Ne eksikti içerik.
Şimdi şimdi kıymeti bilinsede söylemek isterim, rainbow six ilk çıktığında kötü oyunmuydu hayır, içerik eksikti.
Street fighter kötü oyun mu ? Oynayan deli oynuyo ama yerin dibine sokuldu neden, içerik yok.
Driveclub köyü yarış oyunumuydu ben sevmedim ama beyenen beyendi, grafikleri kokpit kamerası hoş yani o kalitede bir kokpit tasarımı başka oyunlarda görmedim. ne eksikti içerik.
Nice yapımların ve yapımcıların mezarını kazan bu DLC sistemi gerçektan başarılı ekiplerin hanesine çok büyük eksi ler yazdırıyor.
Adamlar gerçekten başarılı işler yapıyor ama bunun arkasındaki pazarlamacısı marketingcisi satışcısı bu ortaya çıkan ürünü nasıl satacağına karar veriyor ve adamların belkide oyuna koymayı istedikleri içerikleri sonradan çıkartması için zorluyorlar.
Yeni nesilde efsane oyun görmeye hasret kaldık evet ama bunun başlıca sebebi bu DLC politikaları oldu. İçerikleri bomboş oyunlar ve arda arda gelen onlarca dlc ve tonla para istemeler. birde internetsiz çalışmayan oyun saçmalığı vede senaryosuz oyun çıkartmaları. Unutmadan erkenden oyun bitmeden piyasaya sürülmeleri oyunların buda çok önemli faktör.
Bakın sonuç neyi gösterdi, olan bu oyunu geliştiren garibanlara oldu. Gözleri kör olana kadar çalışıp oyun yapıyorlar, elin pazarlamacısı, geliyor şu tarihte çıksın, şu paketlere ayıralım, yıllık şöyle dlc leri satalım diyor. paradan başka hiç bir zıkkımdan anlamayan plaza g,,t leri her şeyin içine ediyor dünyada.
O plazada oturan yeni nesil, eski somurtuk adamların eline su dökemezler, çünkü eskiden adam gibi iş sonra para gelir düşüncesi vardı. şimdi önce ne kadar para normalde peki normalinden fazla nasıl satabiliriz, sonradan para akışını nasıl devam ettirebilir mantelitesinde yaşayan bu yeni yetkililer.

Sadece oyun olarak düşünmeyin bunu oyun sitesinde, oyunların haberini takip edenler görsünki dünyada işler nasıl yürüyor. Çok daha az risk alınan, ama hep daha fazla para getirisi bekleyen, azınlığın suyunu çıkartıp çok bekleyen bu anlayış dünyanın anasını ağlatıyor.
makaleLe
makaleLe 18.12.2016 20:40
14:13 yaşın gereği bu muhabbeti anlamamışsın, merline sallamışsın biraz. bakma bura küçük kurum senin beklentilerin ve düşüncelerinle hiç birşey aynı olmaz. en nihayetinde bir gün anlarsın mk yıda para kazanmak kolay değil. ve düşündüğün gibi değil bir çok şey. aslında görünenden daha acımasız bir dünya.
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2016 14:13
mk olarak farkı bir politika mı güdülüyor sanıyorsunuz.her bf oyununda önce reklam koyuluyor sonra sabah akşam yalakalığı yapılıyor.biliyorum ki bu yorumu sileceksiniz, yayınlamıyacaksınız.
bu gerçeği değiştirmez mk bizler sizleri görüyoruz.
oXelight
oXelight 16.12.2016 09:24
Olayı güzel ve net açıklamışsın. Ellerine sağlık.
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2016 15:13
bayağı uzun yazmışsın ama doğru yazmışsın evet:):)
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2016 14:22
en buyuk cevap oyunları almamak olucak ama alan kitle oldugu için dlc politikası hep sürmeye devam eder dlc politikasıda tamamen saçmalıktır bunu yaratandanda ea ve ubisoft eskiden 1 oyuna para veriyordun şimdi 1 oyuna 2 oyun parası veriyorsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2016 16:01
Left 4 dead 3 de fena olmazdi hani :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Left 4 Dead'in yapımcısı yeni bir oyun geliştiriyor
İlginizi Çekebilir