Legend of Bum-bo'ya ait yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 24.04.2018 - 22:08
Uzun bir aradan sonra Edmund McMillen'in oyunu görücüye çıktı.

Binding of Isaac ve Binding of Isaac: Rebirth gibi oyunlar üzerinde çalışmış olan Edmund McMillen, 2016 senesinde yeni bir tür oyun ile piyasaya geri döneceğini belirtmişti. Binding of Isaac, yeni bir tür olan "Room Shooter"ı popüler yapmıştı ve türü çok harika bir şekilde oyuncuların deneyimine katmıştı. İki oyunda da başarılı sonuçlar alan McMillen, "Legend of Bum-bo" adlı yapımını iki yıl aradan sonra oyunculara tanıttı.

Garip bir birleşim, fakat dikkat çekebilir.

Daha önce bulmaca ve RPG elementlerini birleştiren garip Japon oyunları görmüştüm. Fakat Edmund McMillen'in bu türü Binding of Isaac evrenine eklenmesi ile daha da fazla garipsedim. Legend of Bum-bo için yayınlanan fragmanda, basit hikayeyi (Birisi Bum-bo'nun parasını çalıyor ve Bum-bo parasını geri istiyor) ve oynanışı görebiliyoruz.

Fragmanda gördüğümüz oynanış gözlerinizi yanıltmasın. Gerçekten "dördünü birleştir" türündeki bulmaca oyunlarını ve RPG elementlerini birleştiren Legend of Bum-bo, Binding of Isaac oyuncularının kafalarını bir hayli karıştıracak. Birleştirdiğiniz dörtlüye göre özel güçler, ataklar ve savunmalar, bize savaşımızda yardım edecek, fakat anlaşıldığı üzere hangi eşyanın ne yaptığı daha henüz belli değil. Bilinen şu ki, o da rastgele odaların Legend of Bum-bo'da da bulunacağı.

Legend of Bum-bo, önümüzdeki aylarda satışa sunulacak. Eğer oyun hakkıda bilgi edinmek istiyorsanız Edmund McMillen'in ve oyunun Tumblr hesabını takip edebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Legend of Bum-bo'ya ait yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir