Legend of Zelda ve Super Mario Odyssey'e VR desteği geliyor

Ahmet Özçilingir 5.04.2019 - 17:06
Her iki oyun da Switch'te VR ile oynanabilecek

Legend of Zelda ve Super Mario Odyssey'e Nintendo Switch'te VR desteği geliyor. Nintendo her iki oyun için yayınlanacak olan ücretsiz bir güncelleme ile Legend of Zelda ve Super Mario Odyssey'e Nintendo Switch'te VR ile oynanabilecek. Ancak Super Mario Odyssey'de bazı belirli bölümlerde VR desteği olacak. 

Legend of Zelda ve Super Mario Odyssey'e VR desteği geliyor

Nintendo'dan gelen açıklamalara bakacak olursak, Super Mario Odyssey'de bazı küçük bölgelerde VR desteği olacak. Super Mario Odyssey‘s Cap, Seaside, ve Luncheon Kingdom bölümleri VR ile oynanabilecek. Bu alanlarda, oyuncular "üç yeni mini görevde hedeflerini tamamlamak için mini notaları ve paraları da toplayabilecek."

The Legend of Zelda: Breath of the Wild için ise Nintendo çok daha iddialı. The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın tamamının VR ile oynanabileceği belirtiliyor. Yeni duyurulan VR modları 25 Nisan'da güncelleme ile birlikte kullanıma açılacak. Her iki oyunu da VR desteği ile oynayabilmek için Nintendo Labo VR Kiti veToy-Con VR Gözlükleri gerekecek. Bu kit 12 Nisan’da piyasaya sürülecek. 




Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Legend of Zelda ve Super Mario Odyssey'e VR desteği geliyor
İlginizi Çekebilir