Legendary'nizin gücü ne olsun?

Can Arabacı 16.01.2014 - 11:34
Blizzard yine oyunculara soruyor!
Blizzard'ın oyunculara Reaper of Souls için kendi Legendary'lerini tasarlama şansı verdiğini daha önce de haber yapmıştık. Silahın türünü, şeklini ve temasını belirleyen Blizzard, bu sefer de silahın özel gücünde karar kılmak için yine oyuncuların fikrini soruyor! Battle.net'teki Diablo III blogunda açılan anketteki 5 seçenek şu şekilde:

-Legendary Güç #1: Silahtan bir nefret aurası yayılır. Yakında bulunan bütün yaratıklar daha fazla zarar alıp, daha fazla hasar verir.

-Legendary Güç #2: Yaptığınız saldırılar belli bir ihtimalle herkesin hedefinizdeki yaratıktan nefret etmesini sağlar. Etraftaki bütün yaratıklar ona saldırır.

-Legendary Güç #3: Ölmek üzereyken düşmanlarınıza olan nefretiniz üstün gelir ve cooldownlarınız ile kaynak gereksinimleriniz ciddi ölçüde azalır.

-Legendary Güç #4: Elemental saldırılarınız Nefretin Efendisi Mephisto'nun bizzat kendi saldırılarından bazılarını tetikler: Charged Bolt, Poison Nova ve Freezing Skull. Elektrik temelli saldırılar Charged Bolt'u, Zehir hasarı Poison Nova'yı ve Soğuk zararı da Freezing Skull yeteneklerini tetikler.

-Legendary Güç #5: Yanınızda savaşması için karanlık bir gücü çağırır. Saldırılamayan bu yakın menzilli güçten aynı anda birden fazla çağırılabilir.

Legendary'nizin gücü ne olsun?
Farkedeceğiniz üzere yetenekler eşyanın Mephisto temasına uygun olarak "Nefret" temelli seçilmiş genelde. An itibariyle 4. şık 29%'luk oyla önde. Onu hemen arkasından %25 ile 2. şık izliyor. Oy vermek için son tarih ise 22 Ocak.

Peki sizin tercihiniz hangisi olurdu?
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 06:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Legendary'nizin gücü ne olsun?
İlginizi Çekebilir