Legion'un Digital Deluxe paketine bir içerik daha eklendi

Hürcan Köse 14.01.2016 - 14:11
Diablo, you are not prepared!
Birkaç ay önce Blizzard, World of Warcraft'ın yeni eklenti paketi olan Legion için ön siparişleri almaya başlamıştı. Elbette Blizzard'dan beklediğimiz gibi oyunun birden fazla paket versiyonu var. Oyunun Digital Deluxe versiyonunu alanlara zaten birçok hediye veriliyordu. Bu hediyelere bir yenisi daha eklendi.

Legion'un Digital Deluxe paketine bir içerik daha eklendi
Blizzard bu hediyeyi şu şekilde açıklıyor; "World of Warcraft: Legion'un Digital Deluxe versiyonunu aldığınızda yanında gelen hediyelere bir yenisini ekledik. Diablo III'te bulunan kötülüklere Legion'dan esinlenme Demon Hunter göz bandı transmogu ile karşı koyun. Bunu Wings of the Betrayer ile beraber giydiğinizde Sanctuary'deki iblisleri işe uygun görüntünüzle avlayabileceksiniz."

Digital Deluxe versiyonunu aldığınızda sahip olacağınız diğer hediyeleri de hatırlatalım; World of Warcraft için Illidari Felstalker Bineği ve Nibbles evcil hayvanı, Heroes of the Storm için Felstalker Bineği, StarCraft 2 için yeni Fel-Protoss portreleri ve de Diablo III için Wings of the Betrayer ile Demon Hunter göz bandı.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 09:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Legion'un Digital Deluxe paketine bir içerik daha eklendi
İlginizi Çekebilir