LEGO 2K Drive Çapraz Platform mu?

Tunay Şahin 15.05.2023 - 13:15
Nerede ise tüm platforlara geliyor olmasına rağmen LEGO 2K Drive çapraz platform desteği sadece bir konsolda yer almayacak.

Visual Concepts Entertainment ve 2K'dan yakında çıkacak açık dünya sürüş oyunu LEGO 2K Drive, PC'nin yanı sıra bir çok platforma birden geliyor. Yerel oyunla tek oyunculu bir deneyimin yanı sıra, oyun aynı zamanda tam çok oyunculu desteğine sahip. Nerede ise tüm platforlara geliyor olmasına rağmen LEGO 2K Drive çapraz platform desteği sadece bir konsolda yer almayacak.

LEGO 2K Drive çapraz platform

LEGO 2K Drive Çapraz Platform mu?

LEGO 2K Drive ; PC, Xbox One, Xbox Series S|X, PS4 ve PS5 dahil tüm platformlarda platformlar arası oyunu destekliyor. Bu platformaların dışında kalan tek konsol Nintendo Switch'tir. Bu durum oyunun resmi sayfasında sıkça sorular sorularda da aşağıdaki şekilde belirtilmiştir:

"Play With Friends çevrimiçi çok oyunculu modunda sürüş arkadaşlarınızla grup kurun! Steam ve Epic Games Store üzerinden PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC'de kullanılabilen çapraz oyun ile grup kurun!"

Ayrıca LEGO 2K Drive, iki oyunculu bölünmüş ekran moduyla yerel oyunu da destekliyor. Switch oyuncuları, aynı kablosuz bağlantı üzerinde iki Nintendo Switch sistemini kullanarak Local Play için de bağlantı kurabilecekler.

İlginizi Çekebilir: LEGO 2K Drive sistem gereksinimleri

LEGO 2K Drive, çapraz platform kayıt destekliyor mu?

LEGO 2K Drive, aynı konsol ailesinde nesiller arası kaydetmeyi destekliyor. Bu, bir Xbox One'da oyuna sahipseniz, bu kayıtlıarı Xbox Series S|X'e aktarabileceğiniz anlamına gelir.

LEGO 2K Drive Çıkış Tarihi

LEGO 2K Drive, 19 Mayıs 2023'te PC, Xbox One, Xbox Series S|X, PS4, PS5 ve Nintendo Switch'e geliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
LEGO 2K Drive Çapraz Platform mu?
İlginizi Çekebilir