1/3

LEGO Batman 2: DC Super Heroes - X360

Hasan Uğur Nayır 13.07.2012 - 17:05
Batman ve DC'nin süper kahramanları bir arada
Platformlar PC, PlayStation 3, XBox 360, PS Vita
LEGO Batman 2: DC Super Heroes - X360
  • Yapımcı - Yayıncı TT Games - Warner Bros. Entertainment
  • Çoklu Oyuncu: Yok
  • Oyun Türü: Aksiyon,Macera
Merlin Puanı 85
Artılar Eğlenceli ve komik atmosfer, açık dünya konsepti, oynanabilir birçok karakter, araçlar, yeni Gadget'lar, muhteşem seslendirmeler
Eksiler Kamera bazen kör noktalara takılı kalabiliyor, Boss dövüşleri daha zor olabilirmiş, co-op online olarak desteklenmiyor, co-op'ta bölünen ekran bazı durumlarda görüşü kısıtlayabiliyor
Daha önceki senelerde Traveller's Tales’ın elinden çıkan Lego oyunları genel olarak eğlenceli ve kaliteli yapımlardı. Bu oyunları oynarken bazı yerlerde çok güldüğümü de biliyorum. Yapımcılar boş durmadı ve 2008’de piyasaya sürdükleri Lego Batman: The Video Game’in devamını geliştirdiler. Lego Batman 2: DC Super Heroes’da bizleri yine komik ve güzel bir macera bekliyor.

Yılın Adamı Bruce Wayne!

Kısaca oyunun hikayesinden bahsedelim. Bruce Wayne ve Lex Luthor, Gotham’da “Man of the Year” yani Yılın Adamı ödülüne aday olurlar. Ödülü Bruce Wayne kazanır, Lex Luthor ise ikinci olur. Bruce’un ödülü almak için giderken, Lex’le dalga geçmesi, Lex için hesaplaşmaya dönüşür. Bu sırada töreni Joker basar, ancak Bruce Wayne, Batman olarak Joker’i ve adamlarını etkisiz hale getirdikten sonra hapse yollamayı başarır. Ancak Lex Luthor, Joker’i hapisten kaçırır ve asıl curcuna böylece patlak verir.
LEGO Batman 2: DC Super Heroes - X360
Lego Batman 2’de klasik olarak Batman ve Robin haricinde diğer DC süper kahramanları da yer alıyor ki, bunların içinde; Batgirl, Green Lantern, Superman, Flash ve Wonder Woman gibi kahramanlar var. Oyunda 50 tane oynanabilir karakter var. Düşmanlar olaraksa baş kötüler Lex Luthor ve Joker dışında; Harley Quinn, Riddler, Penguin, Two-Face, Poison Ivy ve daha birçoğu oyunda bulunuyor.