LEGO beyaz perdeye geliyor!

Ceyda Doğan 1.11.2013 - 13:45
The Lego Movie ile gümbür gümbür
LEGO'nun yıllardır hem oyun sektöründe hem de sinema sektöründe ne kadar ilginç bir hale geldiğini biliyoruz. Birçok filmin, video oyunu konsollarımı neşelendiriken bu sefer de beyaz perdeye taşınan ilginç bir LEGO filmiyle buluşacağız.

LEGO beyaz perdeye geliyor!
2014 Şubat ayında The Lego Movie olarak vizyona girecek olan yeni filmimiz, aksiyon ve komedi türünü bir araya getirmesinin yanında; Batman, Superman, Wonder Woman gibi beğeniyle takip ettiğimiz süper kahramanları da gösterecek. ABD yapımı olan LEGO filmi, tahmin ettiğimiz gibi LEGO evreninde geçiyor.

Sıradan bir adam olan Emmet, beklemediği bir anda dünyayı kurtaran bir kahraman olma şansını yakalar. Legoların yaşadıkları dünya zorba ve kötü bir lego tarafından tehdit edilmektedir. Bu yıkımı durdurabilmek için Emmet'e ihtiyaç duyulur. Emmet bu talihsiz yanlış anlaşılmayı gidermek yerine kahraman olmayı seçer ve dört kişilik bir ekip kurar. Görevleri ise parçalarına ayrılan evrenlerini birleştirerek yapıştırmaktır.

Filmin seslendirmesinde; Wonder Woman rolüyle Cobie Smulders, Superman rolüyle Channing Tatum, Batman rolüyle Will Arnett ve Emmet rolüyle ise Chris Pratt gibi isimleri göreceğiz. İşteThe Lego Movie için yayımlanan son fragman.


Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
LEGO beyaz perdeye geliyor!
İlginizi Çekebilir