LEGO Star Wars: The Skywalker Saga çıkış tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 22.01.2022 - 14:45
Warner Bros yaptığı açıklama ile LEGO Star Wars: The Skywalker Saga çıkış tarihini duyurduğu gibi oyuna dair yeni fragman da yayınladı.

Warner Bros. Games yaptığı açıklama ile  TT Games tarafından geliştirilen serinin yeni oyunu LEGO Star Wars: The Skywalker Saga çıkış tarihini duyurdu. 5 Nisan 2022'de çıkacak oyun için yeni bir oynanış videosu da yayınlayan firma ayrıca oyuna dair birçok bilgiyi de Lego hayranları ile paylaştı. Yapılan açıklama ve oyunun yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, 5 Nisan'da çıkacak

Şimdiye kadarki en büyük ve görsel olarak en çarpıcı LEGO Star Wars oyununun bu yeni fragmanı oynanabilirliğe, oyunculara özgürlük tanıyan yeni dövüş mekaniklerine, geniş karakter ve sınıf çeşitliliğine, keşfedilmeyi bekleyen çok sayıda gezegene ve daha fazlasına derinlemesine bir bakış sunuyor. Oyuncular gerçek LEGO formunda istedikleri üçleme ile bu maceraya başlayabilecek ve Skywalker Saga'daki dokuz filmin destansı hikayesini yeniden yaşayabilecekler.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga oyuncuların birlikte farklı saldırıları birleştirerek zincirleme kombo oluşturmalarına ve gelen saldırıları savuşturmalarına izin vererek oyunculara daha önce hiçbir LEGO oyununda yaşamadıkları bir savaş tecrübesi sunuyor.Yeni Blaster kontrolleri ve mekanikleri, oyuncuların hassas bir şekilde nişan almalarına ve bir sonraki hamlelerini planlamak için siper almalarına veya Jedi'ın becerileri olan ışın kılıcını kullanma ve GÜC’ü kontrol edebilme özelliklerini kullanmaya olanak tanıyor.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga çıkış tarihi açıklandı

Oyuncular yolculukları boyunca rotalarını çizmek için Holoprojektörlerindeki galaksi haritasını kullanarak uzay yolcuğu yapabilir ve yol boyunca keşfedilmeyi bekleyen gezegenlerin kilidini açabilirler. Uzay yolculuğu sırasında oyuncular Millennium Falcon™, Imperial TIE Fighters™, Rebel X-wings™ ve daha pek çok efsanevi araçlarla düşman gemilerine karşı kahramanca hava savaşına katılabilirler. Oyuncular hedeflerine ulaştıktan sonra ana hikâyeye devam edebilir veya galaksideki heyecan verici görevleri ve bulmacaları keşfedebilirler.

Oyuncular Kyber Bricks’leri toplayarak Jedi, Hero, Dark Side, Villain, Scavenger, Scoundrel, Bounty Hunter, Astromech Droid, and Protocol Droid gibi sınıfların geliştirilmiş özelliklerini ve yeni özelliklerin kilitlerini açabilirler. 9 filmin içinde bulunan Leia™, Yoda™, Boba Fett™, Darth Maul™, Poe™ ve 300’ün üzerinde oynanabilir karakteri free to play modu ile oynayarak yeni ve heyecanlı maceralar oluşturun.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.01.2022 15:10
Olm mükemmel değil mi ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.01.2022 15:29
tek beklediğim lego oyunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir