Prenses Leia, yeni Star Wars filminde nasıl bir rol oynayacak?

Hakan Hervenik 6.12.2017 - 17:10
John Boyega, Leia'nın filmdeki tavrından bahsetti.

Star Wars serinin prensesi Leia Organa'yı canlandıran Carrie Fisher, geçtiğimiz yıl geçirdiği kalp krizi yüzünden hayata gözlerini yummuştu. Son filmi olan Star Wars: The Last Jedi ise sadece bir hafta uzağımızda. Peki son kez görecek olduğumuz Prenses Leia, filmde nasıl bir rol oynayacak? Finn karakterini canlandıran John Boyega, verdiği bir röportajda, Leia karakterinin her zaman olduğu gibi hayat dolu ve eğlenceli bir rol oynayacağını belirtti. Kendisine özel şakalar bile yapacağını belirten Boyega, Star Wars hayranlarının gönlüne adeta su serpmiş oldu.

Prenses Leia'nın The Last Jedi'daki rolü

The Force Awakens filmine göre çok daha karanlık bir Star Wars filmi olan The Last Jedi, Finn karakterini canlandıran John Boyega'ya göre şimdiye kadarki en karanlık Star Wars yapımı olacak. Başarılı yönetmen Rian Johnson'ın yazıp yönettiği ve 15 Aralık 2017'de gösterime girmesi planlanan Star Wars: The Last Jedi, 9 bölümden oluşacak olan film serisinin sekizinci bölümü olacak.

Filmin yapımcılığını Lucasfilm üstlenirken dünya çapında dağıtımını ise Walt Disney Studios Motion Pictures yapacak. Filmin kadrosunda Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Benicio del Toro, Laura Dern ve Kelly Marie Tran yer almaktadır. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2017 18:40
Gören elini öpecek napsın teyze bin yaşında. Bide noolur şu kepçük sith lordu yerine ya da yanına tipi düzgün bi sith koyun elalem kötü görsün..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2017 17:45
son savaş için kudüse bekleriz ablayı zira jediler işimize yarayabilirler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Leia, yeni Star Wars filminde nasıl bir rol oynayacak?
İlginizi Çekebilir