Leisure Suit Larry'nin devam oyununu mu istiyorsunuz?

Murat Halilbeyoğlu 8.04.2012 - 11:22
O zaman remake'i uçurmanız gerekecek?
Eski Sierra şirketinin temel taşlarından olan, Leisure Suit Larry'nin yaratıcısı Al Lowe'un da son modaya uyup Leisure Suit Larry'i Kickstarter kampanyası ile başlattığını biliyoruz.

Sahibi olduğu Replay Games ile Larry'nin haklarını geçen sene satın alan Al Lowe '87 yapımı ilk oyunu yeniden canlandırmak için bu tarz bir yola başvurdu. Son zamanlarda özellikle Wasteland 2 ile gündeme gelen ve çok tutulan Kickstarter yöntemi belli ki Larry için de iyi geçmiş olacak nitekim yapımcı daha şimdiden bir devam oyunu düşünmeye başlamış bile ancak bir şartla.

Lowe konu hakkında daha önceden "Codemasters hala Larry'nin tüm haklarına sahip. Biz sadece remake yapabilmek için gerekli olan hakları satın aldık" demişti.

Leisure Suit Larry'nin devam oyununu mu istiyorsunuz?
"Başarılı bir oyun yapabileceğimizi kanıtlamamız gerekli. Bunu yeni arka planlarla, animasyonlarla, tamamen yenilenmiş ses kayıtları ile ve hatta gerçek müzisyenler tarafından yapılmış gerçek müziklerle yapacağız. Amacımız daha önce hiç görmediğiniz tarzda bir Leisure Suit Larry yapmak."

Öte yandan Lowe bir devam oyununu düşündüğünü ancak bunun tamamen remake'in Replay Games firmasına ne kadar gelir getireceğine bağlı olduğunu da itiraf etti.

"Yeni bir oyun oluşturmak için yeteri kadar para kazanmamız lazım. Eğer bu remake satarsa sizlere söz veriyorum yeni bir oyun yapacağım. Lakin sıfırdan oyun yapmak hiç ucuz değil. 15 sene önceki Leisure Suit Larry 7 bize bir buçuk milyon dolara patlamıştı. Şimdi ne kadara patlayacağını hayal bile edemem."

Dolayısı ile yeni bir Leisure Suit Larry oyunu için bütün iş biz oyunculara kalıyor ve elbette remake'in başarısına.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Leisure Suit Larry'nin devam oyununu mu istiyorsunuz?
İlginizi Çekebilir